recenze

Amemissile

Amemissile

Pod krkolomným názvem se skrývá opravdu jednoduchá, přesto velice hratelná vesmírná střílečka. Venku mrzne, do kosmu se jen tak nedostaneme, tak se tam aspoň podíváme prostřednictvím Amemissile.
Další ze spousty vesmírných stříleček, kdy se svou vesmírnou lodí musíte čelit stovkám přilétávajících nepřátel. Ano, toto je Amemissile, v kokpitu malé lodě musíte odolat hordám nepřátel, kteří se na vás vrhají z horního okraje obrazovky.

Tento koncept už jsme tu měli nespočetněkrát, téměř pokaždé to samé a neoriginální. Dalším dílkem do této kategorie je bohužel Amemissile. Ovšem říct, že je to pouze průměrná hra, to by bylo rouhání. Nepřináší téměř nic nového, přesto u této hry vytvrdnete docela dlouho. Hlavním faktorem lehké závislosti na této hře, je její zběsilé tempo. Ani se nestačíte divit a už z vás oponenti dělají kus šrotu. Aby se toto nestávalo tak často, jste vybaveni střílnou (Mezerník), s níž uděláte slušné škody. Vaše zbraň má několik módů, v závislosti na tom, jak dlouho podržíte klávesu pro střílení. Normálně střílíte klasické projektily, pak přicházejí na řadu střely s obrovským rozptylem, či střílíte z bočních stran vaší lodi. Nejsilnější je určitě mega koule, která se hodí hlavně na silnější nepřátele a bosse.

Proti vám budou stát různé stíhačky, typické kamikadze, beze zbraní, které se vás snaží zničit nárazem. Ovšem pak jsou tu i nepřátele se zbraněmi, a to je jiné kafé. Bossové jsou kapitolou sami pro sebe, vždy vás překvapí něčím novým. Grafika hry je veskrze průměrná, co ovšem musím vyzdvihnout, je hudba, která je vysoko nad standardem. Sice se jedná jen o smyčku, přesto podtrhuje atmosféru rychlosti. Co dodat? Amemissile nepřináší nic nového, přesto se budete bavit, hlavně díky obrovské rychlosti hry!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

cernokneznik | 18.06.23 v 01:46

rozbitý link

download error for amemissile | 25.05.20 v 17:11

Hello. I can't download the file for this game (file error). can someone help please?


galerie

Amemissile Amemissile