recenze

Alien Treasure

Alien Treasure

Shoot, shoot, shoot! Klasická horizontální střílečka v kvalitní barevně vyvážené grafice již čeká na své spuštění. Nuže pojďme sobě dobře udělati a nepřátelům vesmírným řádně zatopiti! Garance vysokého stupně odreagování tu je a je velká jako Brno.
„Vetřelcův poklad“ (volný překlad….) je klasická 2D horizontální smažba, která se odehrává uvnitř našeho solárního systému. Ti z vás, kteří stejně jako já mají „klasiku“ rádi, nastražte bubínky.

Naším základním cílem je samozřejmě zničit všechny létající vetřelce a současně pochytat jejich „poklady“ za účelem zvýšení skóre. Mezi „poklady“ patří celkem hodně věcí. Například power-upy, phasery, megablasty či miny – jinými slovy tedy arzenál rozličných zbraní. Megablast, jakožto velmi příjemný bonus ve formě vše zničující bomby na kliknutí pravé myši, rozhodně vyčistí obrazovku od všeho, co se tam hýbe. Pokud se nám s pomocí boží podaří projít levelem, stěhujeme se ihned na další planetu, na které nás čekají tuhá překvapení. A jakmile máme všechny levely za sebou, hra nekončí (jak by se dalo čekat), ale jako bonus navštívíme „Vetřelcovu vesničku“. Tam je sice tuho jako ve firmě vyrábějící Viagru, takže šance přežít je nulová, ale naše skóre dostane na závěr možnost se řádně naducat. Z technického hlediska musím vyzdvihnout grafiku, která je nejen propracovaná, barevná a variabilní, ale i typů různorodých nepřátel je vcelku dost. Hra se hraje v okně i na fullscreen, zvukové efekty jsou ucházející.

Jednoznačná volba, dámy a pánové. Pokud jste dočetli až sem, pak nezbývá nic jiného než nainstalovat a hrát…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

Alien Treasure Alien Treasure Alien Treasure Alien Treasure Alien Treasure