recenze

Alien Team

Alien Team

Existuje hra, která by prověřila všechny schopnosti hráče nutné pro úspěšné dohrání většiny arkád? Existuje, Alien Team vás zavede do několika odlišných světů, které prověří, jak na tom jste s určitými herními schopnostmi. Zdokonalte se s Alien Teamem!
Každá hra prověří jiné herní schopnosti hráče. Zamíchat vše do jednoho není zrovna nejlehčím úkolem, ale někomu se to už podařilo a děkujme mu za to, že si můžeme tak skvostné díl vyzkoušet. Alien Team tak na první pohled nevypadá, kvalitní grafika určitě upoutá dost hráčů, ale na první pohled vypadá hra dost prázdně. Nenechte se zmýlit. Ne v každé arkádě, kde se dá střílet, musíte najít houfy nepřátel, kteří vám jdou po krku. Jsou i jiné druhy nebezpečí, které musíte překonat. Ty najdete v některých levelech Alien Teamu.

Alien Team nabízí zajímavou volbu levelů. Místo toho, abyste se do dalších kol propracovali překonáním těch předchozích, si mezi nimi můžete libovolně přepínat. Tím se hra liší od běžných arkádách a stává se z ní části výjimečná. Každý level je totiž naprosto odlišný. Nikoliv však vzhledem nebo druhem nepřátel, ale tím jak ho dokončit. Na výběr máte ze tří levelů. Ruin nabízí prázdné prostředí s několika druhy nepřátel, tedy spíše akčního rázu. Tower prověří hlavně vaší trpělivost. Od začátku si zaskáčete a při jedné chybě většinou skončíte úplně dole, čili na začátku. Střílení tu nahrazuje obtížný terén. A posledním levelem je Starport, který je takový mixem dvou předchozích levelů. V něm přijde na řadu překonávání různých překážek, vyčkávání a i střelba. Tedy vše co od arkády očekáváme. Střelba někdy ztěžuje situaci, kdy je protivník blízko vás a dávka, kterou jste do něj vyslali stále nestačí. Vaší zbraní není nějaký kanón s pořádnou kadencí, nýbrž laserová zbraň, která střílí celkem pomalu. Záleží také na to, jakým způsobem používáte tlačítko pro střelbu.

Pokud bych měl hodnotit naše arkády, co jsme vydali, Alien Team by patřil do horní poloviny žebříčku, ale ne tak vysoko, jako je např. Diablo 3, kterého si všichni určitě ceníme mnohem více. Hra toho sice dost nabízí, každý level něco jiného, ale když je člověk detailista, Alien Team ho velmi rychle omrzí, zatím co Diablo 3 se dalo hrát pořád dokola. O srovnání těchto dvou a dalších podobných her by se dalo dlouze diskutovat, ale Alien Team zůstane tam, kde je. Tedy někde u průměru...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Vagabund | 28.11.04 v 16:57

Musíš mít nainstalovány DirectX 9.0! Viz příspěvek pod tebou!

adela | 28.11.04 v 16:43

potrebovala bych nekde sehnat knihovnu d3d9.dll muzete mi poradit kde ji sezenu??

Allen Strange | 20.09.04 v 13:40

Jsem vůl, reinstaloval jsem PC zapomněl jsem tam dát DirectX 9.0... :-))

Allen Strange | 20.09.04 v 13:36

Při pokusu o spuštění hry se objeví hláška "Nelze spustit, chybí součást d3d9.dll". Co je to za knihovnu a kde ji mám najít? Používám WinXP. Díky!


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce