recenze

Alien Raider

Alien Raider

Tvrdá vesmírná bitka. A jak to chodí, tak budete proti hordám Marťanů stát sám! Tentokrát to však nebudou oni, kdo vytrvale útočí, do role škůdce se dostanete vy! Seberte jim jejich vzácné poklady a nedejte se zabít!
Jak slibuje název téhle hříčky, posadíte se do vesmírného letounu a poletíte na návštěvu k mimozemšťanům. Ono už to tak ale v podobných případech bývá, že to nebude zrovna přátelské navštívení. Mimozemské hlídky totiž ochraňují poklad, který vy jim chcete mocí mermo vyfouknout. A jako k vzteku nemáte žádné zbraně. Počty jsou velmi nevyrovnané: stojíte proti gigantické převaze,jediné co vás může upokojit je, že hlídky také nemají zbraně. Jediná možnost, jak můžete být zlikvidováni, je nechat se srazit. A že to není žádný velký kumšt, to si buďte jisti, nepřátelé se totiž pohybují nekoordinovaně. Budete proto muset nasadit své nejlepší umění, abyste se srážce vyhnuli.

Když se vám povede vyfouknout vše, co bylo nutno, pak se objeví jakýsi vír, který vás dovede do dalšího levelu. Nemusíte mít strach, že by se „to nedalo.“ Do každé nové úrovně dostanete určitý počet životů, takže jedna nepodařená mise vám nesnižuje další šance. Alien Raider je zábavný a celkem napínavý, trpí však ne příliš kvalitním technickým zpracováním.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Alien Raider Alien Raider Alien Raider

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce