recenze

Alien Hunt

Alien Hunt

Pozor! Útočí na nás! Kdo? Vetřelci z jiné planety. Jak to vypadá, naše planeta již není tak bezpečným místem. Je tady ale jeden člověk, který se nehodlá s invazí smířit tak snadno. Proto oprášil svoji starou brokovnici a vyrazil na lov. Mimozemšťani, máte se na co těšit!
Alien Hunt je obdobou staré gamesy, která se kdysi dávno objevila na dobře známých „osmibitovkách“. Její název byl tuším Duck Hunter. Možná si někteří z vás vzpomínají, když do svých super výkonných strojů, místo obyčejného ovladače, zasunuli kvér ráže devět milimetrů a pustili se do střílení poletujících kachen, po jejichž sestřelení vám je vždy v zubech donesl lovecký pes. Podobně tomu bude i v tomto titulu.

V téhle hře si na začátku každého levelu kráčíte kolem oploceného domu. Najednou ale zpozorujete přítomnost mimozemských kreatur a okamžitě skáčete za plot. Zanedlouho se objeví a vašim jediným úkolem je sestřelit vždy aspoň jednoho z nich. Zprvu se nejedná o nic těžkého. Máte dostatek munice, dostatek času a hlavně, vetřelci jsou celkem pomalí. Po pár kolech se však situace mění a vy nemáte dostatek ničeho a navíc alieni skáčou jako splašení. Jediným smyslem téhle gamesy je nastřílet co největší skóre, se kterým se poté můžete chlubit na listině nejlepších střelců.

Grafika je přece jen trošku lepší než jak tomu bylo za dávných časů na starých strojích, ale žádné grafické orgie se nekonají. Na zábavnosti to ale vůbec nic neubírá. O zvuku se dá hovořit stejně.

Nečekejte od této hry, žádné novinky, nebo skvělé vizuální zpracování. „Jediné“ co vás v ní čeká je poměrně dobrá zábava a tudíž celkem dobře strávený volný čas.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Alien Hunt Alien Hunt Alien Hunt