recenze

Alien Arena 2006: Gold Edition

Alien Arena 2006: Gold Edition

Jméno Alien Arena není pravidelným čtenářům Freegame neznámé. Jedná se o speciální verzi multiplayerové střílečky od známého vývojářského týmu COR Entertainment. Tak na co ještě čekáte? Neváhejte a stahujte!
S oblíbenou multiplayerovou střílečkou Alien Arena jste se na Freegame mohli setkat již před nějakou dobou. Nicméně autoři z COR Entertainment v žádném případě neusínají na vavřínech, a po měsících čekání vycházejí vstříc prosbám svých fanoušků. Náš dnešní kousek, Alien Arena 2006: Gold Edition, je speciální verzí již zmiňované akční řežby, která přináší několik příjemných novinek.

Důležitý je však fakt, že hratelnost zůstala na stále stejných, tedy neuvěřitelně vysokých příčkách. Alien Arena 2006: Gold Edition je opět ryze multiplayerovou záležitostí, což sice potěší hráče online her, nicméně příznivce singleplayeru patrně zklame – pro ně je připravena pouze hra s boty. Mnohem větší zábavu však přecijen představuje hra více hráčů, zastoupená v módech DeathMatch, Team DeathMatch a Capture the Flag.

Po technické stránce představuje Alien Arena 2006: Gold Edition opět to nejlepší, co se v žánru freewarových stříleček dá vůbec nalézt. Grafika je perfektní (hra svým stylem připomíná něco mezi Quake 2 a Quake 3), hudební kulisa taktéž neurazí. Ve výsledku se tak jedná o perfektní akční řežbu, kterou si však bohužel do sytosti užijí pouze majitelé kvalitního internetového připojení.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Manfred | 15.04.06 v 14:28

hmmmmmmmmmm Quake3 :D :))))))))))))))))

hele | 07.04.06 v 14:39

ja jsem byl v poslednim kole

Triple T | 03.04.06 v 18:37

Ladislav>přináší několik příjemných novinek.
Ted by me taky zajimalo, ktere novinky to jsou...


galerie

Alien Arena 2006: Gold Edition Alien Arena 2006: Gold Edition Alien Arena 2006: Gold Edition Alien Arena 2006: Gold Edition

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce