recenze

Alcohol & Ammo

Alcohol & Ammo

Pokud vám naměří několik promilí v krvi, jste ve stavu, kdy se příliš neovládáte a často to končí ošklivě. Podobně je tomu tak i ve hře Alcohol & Ammo, kde se k alkoholu přimíchá i dostatečné množství zbraní. Vyzkoušejte si, jak může vypadat tato kombinace!
Každý už to asi někdy přehnal s alkoholem a ví, jak to může probíhat. Možná na tom máme podíl i my, neboť vás příliš nezásobujeme hrami, ve kterých je upozornění na alkohol. ;) Kdo by však o ně stál, když jdou těžko spojit se žánry, které jsou mezi hráči oblíbené. Nicméně vám jednu z her, které zakládá alkohol, představím. Hlavně z důvodů překvapujícího úspěchu hry Baffotron, od které se nečekalo, že se umístí v rubrice nejstahovanějších za měsíc říjen. Stalo se, a tak přicházím s další podobnou hrou s grafikou stejně jako u Baffotronu - made in Flash.

Příběh ke hře bohužel není. Myslím, že by byl zajímavý a třeba by nás i do hry více vpravil, i když tomu příliš nevěřím. Tedy u mě tomu tak vůbec nebylo, ale bůh ví. ;) Vše začíná na odlehlém místě, kde stojí náš „hrdina“ – typický ožrala, za ním jeho auto no a samozřejmě jste tam i vy. Nejste však v tak špatné pozici jako váš opilý kamarád, který si na hlavu staví jablko a vy ho musíte jak jinak než sestřelit. Pokud se vám povede, házíte dále. Pokud ne, uslyšíte pár vtipných průpovídek, kterým samozřejmě ne všichni budete rozumět, ale znalí angličtináři se pobaví, no a co je důležitější, dostanete jinou zbraň, se kterou to bude zase o něco těžší, tedy z pohledu ožraly. Po praku následuje kuše, což není ještě tak zlé a pokud se netrefíte, ožrala si šíp z ruky vytáhne, ale co následuje pak, už jen tak nepřejde. Dostanete totiž do ruky magnum, který při špatném výstřelu zamíří do láhve od piva, kterou má ožrala v ruce a jeho utrpení se zvětší. Další zbraň už nebudu rozebírat a nechám vám ji jako překvapení. Nic se však nemění a při špatném míření, na tom bude ožrala opět o něco hůře.

Míření je klasické a pokus jste trochu znalí a podobné hry, už jste zkoušeli, tak by z toho náš štamgast mohl vyjít i bez újmy. Co z toho plyne je jasné, nepít nebo alespoň nepít nadměrné množství. To z toho může vyvodit hráč, ale spíše se tím jen pobaví, což je účel hry. Jste-li jedním z mnoha hráčů, kteří vyzoušeli Baffotronu, doporučuji vám i Alcohol & Ammo.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

Anonym | 08.07.05 v 19:41

Taky bych chtěl takhle chlastat!

Dadak | 08.12.03 v 18:24

cau jak se mate??ja se mam skvěle ty pero.....

Vojtěch Reichman | 08.12.03 v 18:03

To je ale kravina!


galerie