recenze

AfroSanta

AfroSanta

I když už máme Vánoce za sebou, tak si je dnes můžeme připomenout. Vyzkoušíme si jak může být těžký život Santy při nadělování dárečků. Pokud vás to zajímá, čtěte dále.
Jak jste se již určitě domysleli z úvodu, dnes si zahrajeme za Santu. Vaším úkolem bude projít nespatřen celým domem a na určitém místě sebrat dáreček. Poté s ním dojdete ke stromku, kde se při jeho položení obvyklé "Ho ho ho". Takto pokračujete až se na dolním stavovém řádku zobrazí nula vedle dárku.

Poté nastupuje další a složitější level. Samo doručování dárků by nebyl problém, ale po bytě také chodí dva maníci. Pokud vás zahlédnou, tak jste byl shledán z porušení pravidel o doručování dárků a vyšlou si pro vás goblina. Tato potvůrka se objeví někde v bytě a jde vám tvrdě po krku se svojí zbraní. Navíc ještě umí procházet zdmi, takže se jí nezbavíte. Ale zde nastupuje snadná pomoc. I vy máte zbraň, která je určena na stvoření tohoto kalibru, takže se můžete určitě bránit.

Pokud se však těmto potyčkám, kde můžete přijít o zdraví, chcete vyhnout, stačí se podívat do pravého spodního rohu kde máte lokátor. Ten vám ukazuje jak vypadá byt, kde naleznete dárky a stromeček, pak pomocí modrých teček lidi, červenými gobliny a žlutou vaši maličkost. Když se podíváme na grafiku, zjistíme, že je celkem pěkná, ale zdá se mi, že by neškodilo, kdyby se všechno pohybovalo o trochu rychleji. Zvuky jsou taktéž průměrné.

Ovládání hry je velmi jednoduché pomocí W, A, S a D se pohybujete a myší střílíte. Přeji vám příjemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

Radek Tomášek | 11.11.05 v 14:02

Na server jsme nahrali novou verzi a doufame, ze jsme s tim vyresili problem s downloadem, melo by to uz byt ok...

Panda | 13.02.04 v 13:11

Skutečne je ten soubor vadný. Zkoušel jsem ho stáhnout několikrát, stahuje se velikost 1.2 MB namísto těch hlášených 4.76 MB a soubor je useknutý a nefunkční (je vidět i na konci souboru že tam není hlavička ZIP formátu).

Michael McNeil | 08.02.03 v 13:57

Není za co, a máš pravdu kam se hrabe WinZip, že? Pokud si to budeš chtít moc zahrát, tak si to schovej až přeinstaluješ Windowsy. Není zač, rád jsem pomohl (spíš se o to pokusil).

StoneCold21 | 08.02.03 v 10:44

Takze jsem si stahnul i PowerArchiver. Skvelej program!!! Navic cesky...asi odinstaluju WinZip. Bohuzel ani PowerArchiver mi nepomohl (mimochodem diky za skvelej program - kdyz uz nemuzu mit Santu).
Takze je to jasny, chyba asi fakt nekde v tech Windownsech. Myslim, ze by to nebylo poprvy ani naposled :-)
Diky za ochotu a sorry, ze sem otravoval...

Michael McNeil | 07.02.03 v 23:38

Tak to nevim chyba, taky může být ve windowsech, pokud jsou něčím zapráskaný tak se chovaj velmi divně. Můžu ti doporučit ještě www.powerarchiver.com s tím pracuju já a otevře skoro vše

StoneCold21 | 07.02.03 v 22:56

Takze jsem soubor znova stahnul a pokusil se otevrit ve: Winzipu 8.1, ve Windows Commanderu 5.0 a ACDSee take verze 5.0 - vsude se stejnym vysledkem...jine programy na otevirani *.ZIP archivu jiz nemam :-)

StoneCold21 | 07.02.03 v 22:39

Me to taky bylo podezrely ze se jeste nikdo neozval...
To je ale divny, na stahovani pouzivam program se kterym jsem nikdy nemel problemy a s WinZipem taky ne.

Michael McNeil | 07.02.03 v 22:01

Není za co, hlídám si své články :o). No můžu se poptat v redakci, ale myslím, že chyba bude asi na tvém přijímači, jelikož by se tu už dávno někdo ozval.

StoneCold21 | 07.02.03 v 21:30

No jo, jenze me nejde otevrit ani ten soubor. Takze to nemuzu ani rozbalit. A diky ze se nekdo ozval, sem si ani nemyslel :)

Michael McNeil | 07.02.03 v 21:06

No jukneme se na to, ale mělo by ti to fungovat. Možná je chyba, že spouštíš setup přímo ze ZIPu. V tomto případě mi to taky hází error. Zkus to celý rozbalit a pak spustit setup. Zkus to a pak napiš jestli ti to dál nefunguje.

StoneCold21 | 07.02.03 v 17:25

Prave jsem vam napsal SuperDlouhy text, jenze jsem neudal svuj e-mail a tak to musim napsat znovu!!!
Nyni ale jiz kratce - *.ZIP soubor se hrou je nejaky pofiderni. Soubor stahnout jde, ale hlasi to chybu, takze se na to podivejte a odpovezte, diky.


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce