recenze

Adveritasunica

Adveritasunica

Dnes tu pro vás mám jednu typickou japonskou bitku! Vydejte se skrze svět plný nepřátel! Jako samuraj máte jediný úkol – přežít! Chcete vědět více? V tom případě si neváhejte přečíst naši recenzi!
Jak už úvodní část článku napověděla, půjde o neohroženého samuraje, jehož život spočívá v rychlosti jeho zbraně - samuraje (snad se tomu tak u samurajů říká ;). Dnes vám tedy představím typickou bitku – na výběr máte dva směry a jediné, co musíte udělat, je rozsekat co nejvíce nepřátel – teď jste určitě zapátrali v minulosti a vzpomněli si na některé podobné hry (většinou bývaly jako automaty, ale jejich úspěch dnes upadá).

Adveritasunica je ryze japonská hra (usoudil jsem tak podle znaků po spuštění hry, ale mohlo by jít i o čínskou hru – je mezi tím rozdíl? :) Po spuštění hry se pusťte do hraní. Není co nastavovat, moc se v tom totiž nevyznáte. Menu je sice anglické, ale jeho položky jsou na tom jinak, takže se v nich moc nevyznáte.

Hra samotná je jen o jednom – rychlosti vašeho samuraje. Budete stále jen mačkat a mačkat, později už budete masírovat, neboť vám vystačí jen dvě tlačítka a čím rychleji je stisknete, tím lepší uděláte combo – comba si zde cením, to je jakousi tradicí u japonských her. ;) Začněme tedy hrát. Na výběr máte ze dvou bojovníků – šedivého samuraje a dívky se zrzavými vlasy – proč zrovna zrzavé to nechápu. Já osobně bych raději volil blondýnu. :) Po vybrání se dostanete do prvního kola, které stejně jako všechny ostatní začínají malým proslovem. Ten odklikejte jedinou klávesou – „Z“. S touto klávesou uděláte celou hru, jinou k tomu nepotřebujete (pohyb samozřejmě ano, to je samozřejmost). Tím úroveň hry trochu upadá, ale abych nezapomněl, hrajeme dosovku, od kterých nikdy nečekám zázraky. Hra má několik, ve kterých potkáte stále ty samé protivníky. Na konci vás vždy čeká boss, ale ten se moc neliší od vašich nepřátel.

Za klasiku se Adveritasunica považovat nedá. To rozhodně ne, je to jen slabý odvar klasických japonských řezničin. Snad se autoři nechají příště lépe inspirovat. Tentokrát se jim to totiž moc nepovedlo…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce