recenze

Adrenaline

Adrenaline

Bloudění v labyrintu chodeb s nepřítelem za zády. Svištící střely kolem vás a nejistota z věcí příštích. I se zbraní v ruce jste stále lovnou zvěří stejně jako vaši kolegové v týmu. Jediný úkol – zabít soupeře dřív, než on zabije vás. Tomu já říkám adrenalin. A ne nadarmo se podle tohoto hormonu jmenuje dnešní hra.
Znič, nebo budeš zničen. Tak to ve střílečkách chodí a ta dnešní nebude výjimkou. Vyzkoušejte si jaké to je.

Hra je dělaná obzvláště pro on-line hraní po síti, a tak se musíte nejprve zaregistrovat, než budete okupovat nějaké servery s ostatními hráči. Z tohoto pohledu by se mohlo zdát, že neregistrovaní hráči jsou o něco ochuzeni. Omyl. Je tu totiž možnost jakéhosi hostování, a tak si určitou bitvu můžete střihnout taktéž. Adrenaline je střílečka, na kterou se díváte z pohledu shora. Pohybujete s po různých mapkách třímaná zbraň naznačuje, že se bude pálit takřka na každém kroku. Podle zvoleného módu (Deathmatch, CF,…nic zvláštního) se musíte zařídit v samotné akci. Nestřílejte tedy (ani z legrace) do vašich kolegů a raději miřte na nepřítele. V každé úrovni je jistý počet zbraní, brnění a lékárniček, s nimiž byste měli být schopni zde existovat.

Nejširší možnosti jsou nabízeny hlavně registrovaným uživatelům, ale zase je sympatické, že nikdo není zcela vyloučen z toho, aby si tento titul sám vyzkoušel, což je rozhodně plus. Pro zájemce o registraci přidáváme i link na oficiální stránky vývojářů http://playadrenaline.com/.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Adrenaline Adrenaline Adrenaline