recenze

Ad Nauseam

Ad Nauseam

Máte chuť na zajímavý experiment, chcete vyzkoušet něco originálního a přesto stokrát viděného anebo spíše věc která si utahuje se zavedených principů? Pak to, co hledáte, je právě zde.
Ad Nauseum je zajímavá experimentální záležitost od človíčka s přezdívkou Kaktus. Podobně jako v UnHoly Stage bere často omílané téma a zpracovává je po svém. Tentokrát si bere na mušku vesměs japonské hry, které buď v horizontální (průlet jeskynní) nebo vertikální (let vesmírem) podobě staví hrdinu nebo kosmickou loď nebo cokoli proti šílenému množství nepřátel, které se takřka nedá porazit, laserové paprsky létají na všecky strany stejně jako zářivé bomby, atd. Kaktus si z námětu utahuje a zároveň se mu ho podařilo zpracovat tak, že znovu chytne.

S hrdinou se moc nepárá a redukuje jej na střílející tečku, o to víc si dává záležet na prostředí a hlavně nepřátelích, kteří se vyskytují v opravdu zajímavých podobách.

V duchu tématu je souboj dost nemilosrdný, mnohdy marný, zkrátka ad nauseam (k nevolnosti), ale přes vysokou obtížnost neodrazuje, naopak inspiruje. Vyzkoušejte, určitě se budete bavit. Po vizuální i zvukové stránce je hra skvělá.

stáhnout hru
Ada

autor
/ Ada

Skóre

79 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =

Incro | 25.06.07 v 22:06

Lol... na tohle fakt nemám trpělivost ;-)

45

mr.cihla | 25.06.07 v 08:24

Vylepsil sem! 140

mr.cihla | 23.06.07 v 11:16

Je to hodne zajimava hra...uz sem to chtel vypnout, ze to je moc chaoticky, ale ete sem chvilicku vydrzel a docela me to zacalo bavit,nejvic sem dal 38....doufam, ze taky nekdo napisete kolik ste dali, abych moh porovnat, popripade zlepsit svuj vykon:)

80%


galerie

Ad Nauseam Ad Nauseam Ad Nauseam

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce