recenze

Action Time : Escape from the dangerous explosive complex

Action Time : Escape from the dangerous explosive complex

Klapka, kamera a natáčíme. Hlavní hrdina Roberto TNT, který by strčil do kapsy i Jamese Bonda, natáčí svůj nejnovější trhák. Hlavní náplní je zběsilá střelba, ještě zběsilejší skákání, snowboard, jet-packy, výbuchy, prostě skvělá akce.
Tuto hry jsem si vyhlídl u soutěže pořádané komunitou Ludum Dare. Při jedné takové tvořivé akci si tato hra odnesla zasloužené druhé místo.
I když se jedná o hru kratšího ražení, je až podivuhodné, co autoři dokázali udělat v Game Maker programu. Berete na sebe roli akčního guru Roberta TNT a v jeho kůži se snažíte přežít celé natáčení.
To spočívá v prolítnutí scény během časového limitu. Tenhle borec je schopný skákat po zdi, střílet jako z kulometu, umí jezdit na snowboardu a hlavně dokáže vracet čas. Na takový amatérský projekt to je opravdu solidní schopnost. Takže kdykoliv, když se cítíte hodně ohroženi, nebo si chcete zopakovat nějaké skoky, triky, střelbu, apod. stačí stisknout pravé tlačítko myši.
Celá věc má i své mouchy. Je to hlavně pocit nedodělanosti. Obraz občas nestíhá pohyb hrdiny a někomu hra bude nejspíše i padat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 02.09.16 v 17:26

tak do této hry jdu a stahuj


galerie

Action Time : Escape from the dangerous explosive complex Action Time : Escape from the dangerous explosive complex Action Time : Escape from the dangerous explosive complex