recenze

Action Cyborg

Action Cyborg

Plošinovek se na freeware scéně nachází relativně dost, ale těch opravdu zajímavých je poskrovnu. Dnes tady ale jednu takovou máme, připravte se na krvavá jatka. Co takhle malý výlet do budoucnosti, kde se vlády ujali Cyborgové?
Action Cyborg je klasická akční plošinovka, která ačkoliv obsahuje pouhopouhé 4 úrovně, tak vám na pár desítek minut určitě vydrží. Autor totiž docela šikovně prodloužil dobu u hry strávenou relativně vyšší obtížností, a tak se budete bavit docela dlouho. K likvidaci vašich nepřátel vám poslouží celkem 4 zbraně, konkrétně: pistole, brokovnice, samopal a raketomet.

Co se samotných nepřátel týče, těch je zde několik druhů a jak už to tak ve správné akci bývá, každý se vás snaží rozstřílet jinou zbraní, takže po chvíli hraní bezpečně poznáte, co proti vám ten který zloduch použije. Aby toho nebylo málo, tak se vás pokouší nepřátelé vystrašit různými siláckými hláškami, což perfektně podbarvuje celkovou ponurou atmosféru hry. Celkově se celá akce odehrává v městských scenériích. Nebude tak nouze o poskakování po budovách, lezení po žebřících či procházku v parku.

Technické zpracování je na velmi vysoké úrovni, a to i přesto, že se nejedná o finální verzi. Nebojte se ale, na hratelnosti to pranic neubírá. Během vaší krvavé pouti vás bude doprovázet krom stylové grafiky i vcelku solidní hudební doprovod. Jak jsem se již zmínil, hra je stále ve fázi vývoje, takže se toho může ještě spoustu změnit (doufejme že k lepšímu), ale již nyní se jedná o parádní akci, kterou byste si rozhodně neměli nechat ujít.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 2 =


galerie

Action Cyborg Action Cyborg Action Cyborg