recenze

Absorb

Absorb

Absorb. Ano budeme skutečně absorbovat. Tentokrát nepřátelské střely. Tato hra je velmi zajímavá svým originálním nápadem. Na začátku nedisponujete žádným arzenálem a je potřeba si ho pěkně obstarat, nastřádat a uložit, no prostě absorbovat. Rychlé prsty a postřeh jsou výhodou.
Jak jsem již předeslal, hra Absorb vyniká především skvělým nápadem. Oč vlastně kráčí. Jako v mnoha jiných hrách máte za úkol samozřejmě ničit nepřátele. Zde máte na výběr ze dvou módů. Buďto budete závodit s časem a budete překonávat dřívější rekordy v tom, kdo je schopen za nejkratší čas zneškodnit jednoho protivníka, a nebo je zde k dispozici také survival mód. Ano tušíte správně půjde o přežití. Ocitnete se na bitevním poli mezi hromadou nepřátel a bude potřeba je vybít všechny do jednoho. Jak to uděláte, je už na vás.

A jak se vlastně Absorb hraje? Pohybujete se šipkami, střílíte klávesou „d“. Avšak zpočátku není čím střílet a tak musíte nejprve střely absorbovat. To provede tak, že jakmile na vás nějaká střela poletí, stisknete klávesu „f“ a kolem vás se vytvoří malé absorbční pole, které bude pohlcovat nepřátelské střely. Vzápětí můžete nastřádanou munici vypálit a tak zneškodnit nepřátelskou loď. No loď, ono je otázka jak nazvat to, co představuje vás a to, co bojuje proti vám.

Závěrem: Absorb je chytlavá a dynamická hra se slabší grafikou a s téměř nulovými grafickými efekty. To je trošku škoda, ale věřím, že v tomto případě takový malý nedostatek překousnete a pustíte se vesele do hraní. Tak ať vám to pěkně Absorbuje!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Nuklearni-okurka | 04.11.07 v 12:46

Bylo by to dobrý, kdyby to nepadalo když v challenge level 1 to spadne když chcu absorbovat jeho střelu.


galerie

Absorb Absorb

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce