recenze

Aberlour Distillery Game

Aberlour Distillery Game

Máte rádši Ježíška nebo Santa Clause? FreeGame má raději našeho Ježíška, a proto všem doporučuje amerického Santu pořádně zkoulovat!
Tomuhle se říká pravá originalita a invence. Žádný zaběhnutý formát santaclausovských her, kdy sám Santa Claus je takovým hodným dědečkem, kterého mají všichni rádi a tyto hry nakonec dopadají tak, že když vyhrajete, on vám něco nadělí. Ne, ne, ne. Opravdu nevím, jestli hra byla myšlena právě takhle, ale do povánočního období by to sedlo.

Santa Claus už nemá co nabídnout, tak proč si na něm nevybít vztek, že „mi zase nedonesl tu novou grafárnu“ A je celkem jedno, že vy věříte na Ježíška.Jedná se sice o již celkem tradiční hru, koulovačku, kterých už se u nás také pár objevilo. Takže se celá hra z vašeho pohledu sestává jen z „nabíjení“ koulí, míření a střílení, popřípadě také vyhýbání se koulím bránícího se Santa Clause, který se nehodlá vzdát jen tak. A jak že tedy hra probíhá? V Aberlour Distillery Game vás představuje jakýsi zelený mužík v červené čapce, ale přes to se snad přeneseteJ. A tento mužík se stojí na konci nějaké zasněžené uličky. A čeká. Čeká, až se objeví první tři Santa Clausové. Ano, čtete správně, oni totiž chodí po skupinkách. Snad jsem vás tím příliš nerozhodil, pokud jste si mysleli, že Santa Claus je na všechno sám. Alespoň máte další důvod, proč ho nešetřit. Když se tedy oni tři objeví, začne boj. Hned vám popíši ovládání- takže, vše se děje myší. Stiskem pravého tlačítka nastavíte sílu střely, levým tlačítkem a tahem posouváte svého „hrdinu“ po hrací ploše.

Ještě upozorňuji, že na zlikvidování jednoho Santa Clause jsou potřeba dva přesné zásahy. Předpokládám, že první tři vám nebudou dělat problémy, takže v zápětí jich přijde pět, pak sedm a nakonec devět,což už vypadá opravdu hrozivě, ale s trochou tréninku nebo štěstí to nic není. Pokud se vám podaří zlikvidovat i poslední nával, hra končí. A tento, pro někoho možná brzký, konec bych hře rozhodně nevyčítal. Delší hraní by vás už jednak nemuselo bavit, navíc počet 11 je už opravdu asi velmi silné kafe. Myslím, že autoři věděli dobře, kdy přestat. Je to tak akorát. A rozhodně pochválit musím technické provedení Aberlour Distillery Game. Grafika hry je moc pěkná, opravdu se velmi povedla! A zvuky ve hře jsou také parádní.

Zvlášť smích přeživších, pokud vy prohrajete. Tahle hra je jasný důkaz, že všechno jde. Aberlour Distillery Game je hra pouze oddychová, ale své poslaní tedy plní na 100 procent. Je akční, rychlá a končí akorát ve chvíli, kdy by se už mohla stát nudnou nebo neřešitelnou. Co víc si můžeme přát?

stáhnout hru
Andrew

autor
/ Andrew

Skóre

85 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Kamca | 02.01.03 v 21:56

decka stahujte...je to good...parba jak neco..jen se nenechte zmaknout od teho pupkace santy!!!

Je to slušný? | 02.01.03 v 14:08

Hm.......Je to promakaný,jako Hvězdný války.

Defender | 02.01.03 v 01:06

Vytecna zaparka... aneb brante nase zvyky, my tu nechceme santu ale jezucha!!


galerie