recenze

Abashera Revamped

Abashera Revamped

Diametrálně „jiná“ hra ve 3D kabátku je jediným, avšak o to zajímavějším tématem dnešní recenze. Staňte se i vy součástí této first person gamesky odehrávající se ve fantaskních světech plných nástrah a ukažte všem nepřátelům zač je toho loket!
Vcelku seriózně kvalitní 3D gameska s názvem Abashera Revamped patří – jak mi dáte určitě po jejím zahrání za pravdu – mezi ty lepší kousky na nekonečné freeware scéně.

Akční hry jsou různorodé jako molekuly ve složitých sloučeninách – někdy jsou užitečné, někdy méně. Ta dnešní patří se svými 50 levely plnými nástrah, různorodé grafiky a překvapení k těm, které se vryjí většině hráčů do šedé kůry mozkové. Už fakt, že nemáme k dispozici žádné extrovertní zbraně, brnění, upgrady a nečekají na nás pražádní finální bossové, napovídá něco o výjimečnosti tohoto kousku. V jednotlivých opravdu graficky diametrálně odlišných levelech bohapustě „neakčníme“, nýbrž průběžně konáme určité úlohy. V počátečních úrovních jsou tyto úlohy vcelku jasně definovány, leč v úrovních pozdějších již nutno zapojiti mozkovny své. Na pozadí nám hraje mp3 popcornová elektro hudba (4 kousky…), která není nepříjemná a svým způsobem i naladí. Zajímavým (a motivujícím) prvkem hry je fakt, že všechny úlohy musí být plněny v určitém pořadí, jinak není mise splněna.

A věřte mi, mise s názvy „Kill all beasts“, „Kill no beasts“, Find Holy Grail“ či „Commie Dogs and Capitalist Dogs“ dokáží vybudit leckterého svátečního pařana z letargie.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

SliquitX | 01.04.09 v 17:52

Abashera Revamped jako mix Stravěkovských a Barbuchovských světu nastal pravě včas stačí stahnout, ve hře se najdou i dobné chyby ale umě žadná chyba ani nenastalá, Abashera Revamped vám přinese svět ve kterém hvězdy nejsou zdaleká nic, tady mužete chodit kolem různých světu a navštěvovat zazračné chramy plné te největší krasy.


galerie

Abashera Revamped Abashera Revamped Abashera Revamped Abashera Revamped Abashera Revamped

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce