recenze

3D Invaders

3D Invaders

Panečku, tak toto je opravdová lahůdka. Hned jak jsem zapnul 3D Invaders, srdíčko mně až poskočilo radostí. Proč? Protože tohle je skutečně krásně oživený remake staré známé hry Ufo. Hlavní výhody? Podívejte se do názvu. Ano 3D. Zní to zajímavě, ale je to tak. Že se nejedná o pouhou legraci se dozvíte za chvíli.
Takže proč 3D. 3D Invaders jsou zasazeni do 3 rozměrů, ale jen tak trošku. Můžete rotovat pouze podle jedné osy. Škoda? V žádném případě. Bohatě to stačí a hra dostala nový rozměr. Můžete si s různými pohledy opravdu hrát jak se vám zlíbí. Ovšem pokud to přeženete, pochybuji, že něco uhrajete. Můžete totiž z normálního 2D pohledu, jak jsme na něj zvyklí, si natočit scénu až do pohledu úplně zespod a nebo úplně shora. Je to fascinující a velmi impozantní, ale ke hraní téměř nepoužitelné. Ovšem sledovat to, jak ze své vlastní lodě střílíte proti sobě a sem tam některá z vašich střel vezme s sebou také nějakého toho ufona, je opravdu zajímavé.

Doporučuji takový nějaký střední kompromis mezi 2D a 3D. Však vyzkoušejte a sami hned poznáte, z jakého nejlepšího pohledu se vám bude nejlépe hrát. Úkolem je samozřejmě zneškodnit všechny nepřátele, kteří se na vás valí shora. Také nejsou bezbranní a disponují lasery, kterými se snaží zničit nejen vás, ale také vaši předsunutou obranu ve formě kostek, za kterými se můžete krýt.

Zcela nahoře uvidíte sem tam letět velký létající talíř. Neváhejte a soustřeďte pozornost, respektive své kanóny, na něj. Vypadne z něj některý s upgradů, které se můžou hodit. Buďto zde máme utilitku, která nám opraví předsunuté hradby, nebo život navíc, ten se také hodí vždycky a pak speciální rychlejší střely. Až je vezmete, začne to být teprve to pravé ořechové a budete to tam nahoru smažit co to dá. Tak to vyzkoušejte a bavte se!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

3D Invaders 3D Invaders 3D Invaders

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce