recenze

1213 Epizode 3

1213 Epizode 3

Říká se, že do třetice všeho dobrého a zlého. Jestli to platí, to vám zaručit nemohu, každopádně vám rád sdělím, že vám právě dnes přinášíme finální díl z naší malé trilogie. Opět se ocitáte v roli známého vězně a opět budete řešit nevšední úkoly.
První a druhý díl máme úspěšně za sebou. Pokud jste ještě neměli tu čest vyzkoušet je, pak vězte, že se jednalo a jedná o sympatické akční plošinovky, viděné pěkně z boku. Hlavní hrdina, vězeň s označením „1213“ pak procházel několika místy, aby zjistil, co se vlastně stalo.

A i dnes v tom budete pokračovat. Autor Ben Crosshaw ale tentokrát trochu přitvrdil a vše je rázem akčnější a nápaditější. Z oponentů tentokrát proti vám stojí nesympatičtí droidy. Kontakt s nimi znamená velmi vážné problémy. Naštěstí existují místa, která jsou pro vás bezpečným útočištěm, kde se jednoduše můžete těmto stvořením vyhnout. Protože se jedná o finální díl, měl by nějakým způsobem celý děj gradovat a vše by se mělo nějakým rozumným způsobem uzavřít. Já vám řeknu, že tomu tak skutečně je, ale více vám neprozradím, abyste si taky trochu užili celkový příběh, který je zde opět vykládán v podobě ingame sekvencí.

Hnacím motorem se pak stává znovu engine Adventure Game Studia a hlavní autor tak dokázal, že když člověk opravdu umí, může své dovednosti prodat prakticky v čemkoliv. Pokud tedy máte rádi netradičně pojaté gamesky a nevadí vám místy vyšší obtížnost, pak vám rozhodně tento díl můžu doporučit. Pro fanoušky žánru se jedná o povinnost.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

1213 Epizode 3 1213 Epizode 3 1213 Epizode 3 1213 Epizode 3 1213 Epizode 3