recenze

10800 zombies

10800 zombies

Krvelační zombíci se již zubí na vaše čerstvounké masíčko. Nenechte jim ani ždibec a pomocí mnoha zbraní udělejte osmahlou pečínku z nich! Velezábavná akční arkáda v oldschoolovém zpracování osloví každého.
Dobrých akčních skákaček není nikdy dost. V té dnešní vás čeká skutečně řádná porce nemrtvých. V rozlehlých budovách, které jsou plné dlouhých chodeb a záludných zákoutí, je budete kosit s několika zbraněmi. Vedle obligátní brokovnice a uziny potěší třeba netradiční plamenomet. Zacházet s ním je skutečně požitek. Pozor hlavně na dotyk zombíků, kontakt s nimi je smrtící. Zajímavé je zpracování, na výběr máte buď prťavé okýnko nebo pěkně rozostřený fullscreen. Graficky nepříliš nápadité lokality (byť hezky nakreslené) oživuje lehce retro hudební doprovod. A také krev. Z nepřátel totiž doslova vystříkne a často zaplní obrazovku. Efektní.

Autor na svých stránkách slibuje, že na svém dílku bude ještě pracovat. Těšme se, že se mu 10800 Zombies podaří vyšperkovat k dokonalosti. I v současné verzi jde ale o skvěle hratelnou akci.

stáhnout hru
Marrak

autor
/ Marrak

Skóre

77 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 21.07.17 v 11:26

pěkní zombíci


galerie

10800 zombies 10800 zombies 10800 zombies

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce