recenze

Zwielicht

Zwielicht

Zažijte úžasné dobrodružství s odvážnou dívkou Arianith, jež se nadále nemohla koukat na bezpráví páchající krutí vojáci na medvědím národu. Jejich nezměrná síla dřímá ukryta v nerostném bohatství, z něhož se dochovala pouhá hrstka vzácných krystalů. Ten, kdo je vlastní, je neporazitelný. Dokáže Arianith zachránit své chlupaté přátele?
Pročesává husté lesy a očima se vpíjí do krajiny. Není na škodu prolézt kdejaké stavení či opuštěný srub. Dívka se samoty příliš obávat nemusí, jelikož jí sem tam přispěchá na pomoc pár medvědích přátel.

Nesmíme zapomínat, že se vojáci mohou ukrývat kdekoli. Přepadnou nás, když jejich vůbec nečekáme a navíc nikdy nechodí po jednotlivcích. Jakmile dojde k boji, jednoduše si navolíme, jaký druh útoku zrovna chceme použít. K dispozici dostaneme sečné i palné zbraně. Nebo raději dáme přednost černé magii? Jestli máme po boku věrného přítele, lze si též přepnout na mód boje jen jednoho z dvojice, zatímco druhý se může kapánek ozdravit.

Hratelnost je výborná, na počátku budeme možná trochu zmateni dlouhými rozhovory, které se poněkud táhnou. Prokoušeme-li se sáhodlouhými větami, můžeme se těšit na napínavé dobrodružství.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Zwielicht Zwielicht Zwielicht Zwielicht

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce