recenze

You Must Be This Tall

You Must Be This Tall

Typickou a nezaměnitelnou atrakcí ve velkých zábavních parcích je horská dráha. Tento gigantický kolos mnoha zákrut, po kterých jezdí vozíčky, je oblíben hlavně díky rychlosti a přítomnému adrenalinu. Co když se ale v důsledku bezpečnostního opatření na zběsilou jízdu nedostanete? Inspiraci vám může dát tato adventura.
Logické by bylo svěsit hlavu a odejít třeba na řetízkový kolotoč si zlepšit náladu. Když se ale náš hrdina zamyslí, zjistí, že to může jít i jinak.

Jak je mladý, tak je zasněný. Jediné na čem mu záleží je dostat se na horskou dráhu a užít si jízdu v rozviklaném vozíčku. Sny mizí ve chvíli, kdy zjistí, že není dostatečně vysoký. Naštěstí má hoch za ušima, a tak za pomoci bezdomovce a zaměstnaných osob vyplodí plán. Úspěch závisí na mnoha rozhovorech, ukořistěných věcech, vašem přemýšlení a schopnosti logicky uvažovat. Vyřešit několik hádanek by nemělo být zas až tak těžké a krom intelektuální stránky hry se tady objeví i akce v podobě střelby.

Grafika hry je hezká, kreslená a tlumí bolest z nevelké délky hry. Jako odrazový můstek k těžším kouskům je to více než ideální.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

You Must Be This Tall You Must Be This Tall

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce