recenze

Voodoo

Voodoo

Louisiana. Stát na jihu USA, kde se mísí americký duch s francouzskou koloniální architekturou a zvláštními praktikami potomků černošských otroků. Častý déšť, nízká vzdělanost, hlas krve, to vše je dobrý důvod si myslet, že i přes zdánlivý klid se něco stane. Něco téměř nevyslovitelného...
Hra Voodoo je velmi příjemná adventura, ve které máte za úkol zachránit kult Voodoo před nevěřícími. Po spuštění hry se rázem ocitáte uprostřed starobylého hřbitova, kde vám dělá společnost Dr. Le Croix, mezi zdejšími zasvěcenými známý šaman Voodoo.

Hra potrápí mozek, protože se vrací k osvědčenému způsobu zašmodrchaností - tedy kombinací různých předmětů tak, aby ve výsledku vznikla požadovaná akce. Nutno ještě zmínit, že autor hry se nechal inspirovat brutální metalovou kapelou King Diamond a jejich albem, jak jinak, Voodoo (vyšlo v roce 1998 u labelu Metal Blade). Nemohl jsem vám neukázat kapku z jejich tvorby:

"You better hold your tongue now Salem

'Cause l don't believe in ghosts"

There is only one thing left to do now

And that is "Sending Of Dead"


Předrenderovaná grafika a ponuré .mid songy nenásilně evokují stylovou atmosféru, hratelnost je na solidní úrovni, nezbývá než se zeptat: Máte na to? ;-)

Poznámka:
Co je Voodoo? Voodoo je označováno jako kult nebo náboženství s prvky magie. Vzniklo v Africe. Nyní je to masově rozšířeno na Haiti, kde každý třetí vyznává kult voodoo.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Voodoo Voodoo Voodoo Voodoo Voodoo

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce