recenze

Útek zo samého seba: Ostrov - sen, nebo skutečnost

Útek zo samého seba: Ostrov - sen, nebo skutečnost

Kdo z nás by se někdy nechtěl z tohoto uspěchaného světa přemístit, alespoň na čas, na nějaký daleký ostrov. Tam byste pojídali jen kokosové ořechy a povídali si s mořskými mušlemi. Prostě idyla jak má být.
Dostanete-li se však na toto místo bez vlastního zájmu a s nevědomostí důvodu proč se tady nacházíte, stává se primárním cílem útěk z této lokality a zjištění pravdy.

V hře toho docílíte „adventurním“ postupem. Budete tedy chodit po pláži, sbírat různé předměty a zjišťovat o nich dostupné informace. Následně těchto objektů a zjištění použijete k řešení problémů spojené s vaší snahou odejít z ostrova. Hádanky nejsou nikterak těžké, a i kdyby, tak se ve hře nevyskytuje takové množství věcí, aby postup zkoušení všeho na všechno zabral obzvlášť velkou porci času. To je i nakonec největší slabinou hry- délka. Zkušeným hráčům zabere opravdu velmi málo času na dokončení, ostatním o trochu déle. Tím, že chybí možnost uložení se nejspíš tato okolnost dá předpokládat.

Hra nemá zaujmout svou obtížností nebo délkou, nýbrž svým poselstvím, které v sobě nese a rozkryje se až na samém konci. Z tohoto důvodu je dobré si hru zahrát a pár minutek jí obětovat a odreagovat se i jiným způsobem, než zabíjením tisíců nestvůr.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

pinhead | 11.12.07 v 21:29

Musel jsem to dvakrat zahrat. Neveril jsem, ze to muze byt tak kratky...

Kacirek_Donald | 27.10.07 v 15:54

No a kde jsi se zasekl? :-)

hracxy | 27.10.07 v 15:30

donedávna jsem si myslel, ze jsem zkuseny hrac adventur, ale u teto pry primitivni hry jsem se seknul a nemohu se dostat dal. poradi mi nekdo, co mam delat?

bohda | 06.06.07 v 10:18

nic moc

necrangel | 22.01.07 v 21:45

Jestli chcete jen adventuru, takk to nehrajte. Jestli jste zvedavy jaka myslenka se skryva na konci, takk tech pet minut tehle minihre dejte.


galerie

Útek zo samého seba: Ostrov - sen, nebo skutečnost Útek zo samého seba: Ostrov - sen, nebo skutečnost Útek zo samého seba: Ostrov - sen, nebo skutečnost

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce