recenze

The Yore

The Yore

Není tajemstvím, že mám rád adventury. A není také žádným tajemstvím, že doslova miluji kvalitní adventury a že při recenzování je upřednostňuji. Co tím chci naznačit? Je to velmi jednoduché, The Yore je právě adventura, která má rozhodně co nabídnout.
Jistě jste velmi napjatí a zajímá vás, o čem to vlastně bude. Já ale budu ještě chvilku napínat a začnu problémy. Vlastně největší slabinou této hry je její délka. Můžu zcela směle tvrdit, že i průměrný příznivce tohoto žánru nebude mít u The Yore problémy a že ji dohraje maximalně za čtvrt hodinky, což je nic moc, co říkáte?

Naštěstí těch patnáct minut bude plných napětí, strachu a zvědavosti. Autoři vsadili na skvělý mix hororu, logiky a výsledek se dle mého názoru více než povedl. Na začátku si musíte vybrat jednu ze dvou postav. Příběh je postaven tak, že musíte najít v domě, kde se celá hra odehrává, vždy tu druhou postavu. Pokud si tedy vyberete klučičí charakter, tak úkolem bude najít dívčí postavu a naopak. Cesta k cíli ovšem úplně zadarmo nebude. Aby gameska byla zajímavější, je právě okořeněná logickými prvky. Já vám ale s dovolením nic neprozradím, protože bych vás okradl o spoustu zážitků. Můžu vás ale ujistit, že vše je postaveno na logických základech a tak by skutečně neměl u nikoho být problém s dohráním.

The Yore mě zaujal po všech stránkách. Sám si vzpomínám, kdy byla uveřejněná horká novinka a já se začal pomalu, ale jistě těšit. Smekám kloubouk před autory, kteří sice nevytvořili gamesku na několik desítek hodin, ovšem to co udělali, vám jistojistě pěkně zpříjemní pár drahých minut. Rozhodně tedy stažení doporučuji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

linda172 | 21.04.08 v 23:13

good


galerie

The Yore The Yore The Yore The Yore The Yore