recenze

The Unicated

The Unicated

Dvojčata jsou v nesnázích a musí se dostat z této podivné kliniky. Ovládejte každého člena zvlášť i dohromady, abyste vyřešili hádanky a utekli pryč. Originální myšlenka, kdy každým myšítkem ovládáte jednu ze dvou hlav v point-and-click adventuře.
Tak a teď nevím, kolik toho můžu ještě vykecat, abyste měli ze hry plný zážitek. V první řadě to není žádné epické veledílo, ale poměrně krátká hra. Ocitáte se v nemocničním pokoji a je načase najít cestu ven. Na starosti máte dva sourozence, kteří mají jedno tělo a dvě hlavy s tím, že to je jedno hodné a jedno zlé dvojče. Oba mají svůj způsob vyjadřování a způsob konání, čehož při řešení hádanek a používání předmětů musíte využít.

Do jisté míry originální hra. Každou packou myši totiž ovládáte hlavu jednoho z nich, stiskem obou pacek spolupracují dohromady. Solidní chvilková záležitost pro milovníky adventur.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

Goblin | 01.11.11 v 10:10

A pak že příběhy musí být dlouhé.... A pak, že příběhy nemohou být součástí herních mechanismů... Zde se odehrává silný příběh ve třech obrazovkách a jeho pointa spočívá v kombinaci ovládacích prvků. A ano, jako jediná možná-trochu adventurní výzva JE prozrazena v příliš dlouhé recenzi nahoře.... Jak bych si přál dozvědět se, jak to s Boem a Malem bude dál. :)


galerie

The Unicated The Unicated The Unicated

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce