recenze

The Sight of Autumn

The Sight of Autumn

The Sight of Autumn je smutná, skoro až srdceryvná zahraniční adventurní záležitost od mě neznámého autora Marcuse L. Pokud jste ženského pohlaví a nevadí vám plytké a patetické story ála spisovatelka Lančová, vstupte dále. :)
Co plácnout úvodem? The Sight of Autumn se tváří jako velmi stylová adventura se stylovou domovskou stránkou. Když se ji ovšem rozhodnete prozkoumat blíže - a ona vás k tomu jistojistě zlomí, nebojte - zjistíte, že to *něco*, co jste tak vyhlíželi, je prostě až příliš dojemné, plytké a zoufale o ničem, takže jej do prázdnotou zející kolonky *umělecké kousky* rozhodně nešoupnete. Příběh se točí okolo chlapce, který se najednou odkudsi dozvěděl, že je dědičně odsouzen k oslepnutí (wtf?!), a tak se jako děcko zamkne ve svém pokoji. Na scéně se ale objeví... sexy holčina. Romantická jízda (a nuda) s kapesníkem v ruce začíná...

NICMÉNĚ, vím, že se něco podobného bude ženskému pohlaví, obzvláště pak ženám solidně ovládajícím jazyk anglický, prostě bude líbit. Tak si poslužte, holky jedny ubrečený... :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

A. | 22.03.07 v 13:03

Vzdyt to neni hra, je to animace a navic flash, tak nevim, proc je to tady.


galerie

The Sight of Autumn The Sight of Autumn The Sight of Autumn The Sight of Autumn The Sight of Autumn

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce