recenze

The Postman Only Dies Once

The Postman Only Dies Once

Pokud máte rádi detektivky a adventury, mám pro vás dobrou zprávu. Dnes se vám dostává do rukou mírně humorný kousek, který splňuje obě předchozí podmínky. Chcete vědět více?
Dnes se vám dostává další z klasických point-n-click adventur s podivným názvem The Postman Only Dies Once. A co v ní jde? Inu vaše jméno je Griff. Max Griff. A živíte se jako soukromé očko. Bohužel poslední dobou o vaše služby moc lidí nestojí a tak se vám účty jen hrnou, ale zaplatit je není z čeho. Jednoho všedního dne nebo spíš večera, kdy se opět nudíte a hrajete Solitaire, se něco stane před vaší kanceláří. Když vyjdete, zjistíte, že byl zavražděn pošťák. Nad ním se nachází místní zombie a než se stačíte rozkoukat, tak ji šerif strčí do vazby, i když je očividné, že zombík pošťáka nezavraždil.

Aniž byste nad touto věcí déle přemýšlel, tak se v klidu vrátíte do kanceláře a pokračujete ve svých hrách. Po chvíli k vám však stoupí nějaká dotěrná novinářka Mika a najme si vaše dobré schopnosti za 50$ na den, abyste vypátral, co a jak se stalo nebohému pošťákovi. Ovšem má na vás také jednu podmínku, která zní, že bude spolupracovat s vámi. Po chvíli cukání však přijmete, jelikož potřebujete zaplatit dluhy. Od tohoto momentu přebíráte ovládání do vlastních rukou a začínáte s vyšetřováním.

Jak jste již určitě poznali z nastíněného příběhu, nebude u této detektivní adventury nouze o dobré vtípky a sem tam nějakou tu parodii. Vaším úkolem je tedy prochodit město a vyslechnout všechny podezřelé a nakonec osvobodit nebohého zombieho a do basy uvěznit pravého viníka. A jakpak se to ovládá? Pokud si vzpomínáte na staré hry od Lucas Arts, tak vám ovládání přejde rychle do krve. Pravým myšítkem totiž měníte akce, které chcete provádět a levým myšítkem je zas aktivujete. Na výběr máte z prozkoumávání, mluvení, chození, sbírání předmětů a jejich použití.

Pokud se podíváme na grafiku, tak zjistíme, že opravdu není příliš dokonalá. Jestliže by vám tento nedostatek moc vadil, můžete také zkusit graficky mírně lepší parodii Pernament Daylight nebo velmi pěkně kreslenou sci-fi hru Out of Order. Na druhou stranu pro tuto hru zase hraje významné plus její dostatečně malá velikost souboru, což by mělo rozhodně potěšit modemisty. Přeji hodně štěstí při vašem vyšetřování!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

------------- | 29.10.04 v 14:01

je ta hra v cestine

kotus | 01.02.04 v 20:35

Nevim jak mam nazacatku zacit, aby me nezastrelili u toho okna..prosim napiste

WE | 13.09.03 v 16:55

jo musi seto nainstalovat vy tupci...

Gabca | 10.07.03 v 18:27

Vubec nechapu jak se to spousti...to se musi nainstalovat bo co?Je to naky divny...

Petr | 17.05.03 v 22:39

Taky sem na tom tak!!!

pavla | 04.04.03 v 13:38

Jak se to dá spustit?

alena | 04.04.03 v 10:26

jeste jsem to nespustila


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce