recenze

The Mansion of Crossed Destinies

The Mansion of Crossed Destinies

The Mansion of Crossed Destinies je velice neotřelá online adventurka s původem v IGF (Independent Games Festival), která zaujme jednak svým grafickým zpracováním a jednak dnes poměrně neobvyklým způsobem spolupráce jednotlivých živáčků. Určitě zkuste...
Hráči totiž proti sobě v The Mansion of Crossed Destinies nebojují, ale navzájem hezky kooperují, krom toho - kolik znáte komerčních online adventur? Larryho? Myst online? Moc jich nebude, přesně tak... Příběh začíná koncem 19. století, kdy byl jistý Sarah Winchester proklet k doživotnímu stavění svého hrůzyplného domu. Winchester to ale ke své smůle nedokázal a tak jeho rodina - zemřela.

Herní obrazovka Sarah The Mansion of Crossed Destinies je rozdělena na dvě části - pro každého hráče jedna - zatímco ten nalevo se snaží stavět dům jako kdysi chudák Winchester, druhý se snaží "balancovat" s děním v domě tak, aby oba úspěšně přečkali rok 2006.

Pokud jste tedy příznivci lehkého adventuření, týmové práce, zajímavé audiovizuální stránky a dovedete adekvátně ocenit neotřelý nápad, je tohle právě pro vás.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

The Mansion of Crossed Destinies The Mansion of Crossed Destinies

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce