recenze

The Killer 3

The Killer 3

Copak tu dneska máme? Á ano, hororové adventury, ty já nejraději. Decentní, ale hrůzostrašné černobílé zpracování, nervy drásající zvuky a celkově skvělá atmosféra. Super, proč je ale The Killer 3 tak krátký, to mi prostě hlava nebere.
Bojíte se rádi? Vyhledáváte často hrůzostrašné momenty? Milujete temná zákoutí? Pak se vám bude zamlouvat i The Killer 3, který sice extra strašidelný není, ale bát se budete i tak.

Pokud vám někdo zavolá, že ve stovky let opuštěném baráku jsou ukryty peníze a jde jen o to je najít, určitě neodmítnete a nepochybně popadnete náčiní, které by se vám mohlo hodit. Co na tom, že tam dle všeho straší a každý, kdo do domu vstoupil, už dveřmi ven neprošel a pokud už ano, do konce života z něj byla uslintaná troska. Peníze jsou ale vždycky až na první místě, takže hurá do domu! Ze startu stojíte před starou zříceninou, hrozící, že každým okamžikem spadne. Se svým neohroženým hrdinou vstupujete dovnitř a postupně si projdete všechny části bytu, abyste nakonec objevili kýžený poklad.

Občas narazíte na tu více, tu méně strašidelnou událost, jež vás má vystrašit nebo případně nakopnout k dalšímu postupu. Zapomeňte ovšem na složité rébusy, vleklé rozhovory a sbírání předmětů, jak je u většiny adventur zvykem. Tady jen procházíte domem a dalo by se říci, že hra vás ke svému chodu téměř nepotřebuje, pokud vynecháme klikání myši pro pohyb po bytě. Přesto se budete bavit, ale opravdu jen chvíli. Minuty strávené u hry by se daly spočítat na prstech jedné ruky, a to i po práci s cirkulárkou.

Grafika je, jak jsem již řekl, celá černobílá, což ovšem dodává hře tu správnou atmosféru. Co má ovšem větší dopad na míru vašeho strachu, je zvuková kulisa. Neustálé vytí vlků se mísí se skřípáním podlahy a občasné zahoukání sovy je taková třešnička na dortu. The Killer 3 je sice velice atmosférická hororová adventura, zato ovšem velice krátká a lineární. Volba je na vás.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

moony | 03.04.06 v 22:30

tohle ma pres 70% ?? tak si rikam, ze moje naroky jsou asi moc vysoky, ale tomuhle bych nedala ani 40.. a urcite v tom hraje roli i fakt, ze se mi to stahovalo dyl, nez jsem to hrala.. a ze zas tak pomaly pripojeni nemam..


galerie

The Killer 3 The Killer 3 The Killer 3