recenze

The Journey Down: Over the Edge

The Journey Down: Over the Edge

Když si něco zaslouží více jak 90%, musí to být opravdu nějaká skoro perfektní hra. U této jsem i chvilku váhal, jestli nemám ohrozit tu nejvyšší metu. Pokud máte rádi adventury, čtěte dál, pokud je nemáte rádi, tak vám zaručuji, že takhle vás natolik nadchne, že je začnete milovat.
Vzpomínky na starší point-and-click adventury jsou stále živé. A pokud najdu nějakou hru, která jenom trošku připomíná to co jsem hrával, okamžitě stahuji. K této jsem se dostal trošku náhodou, a jak se říká, náhoda je blbec, ale občas přivede k člověku k ryzímu zlatu. Journey Down se dá popsat jednoduše, jste člověk se jména Bwana a se svým kámošem Kito, se dostanete do víru akce, napětí a korupce. Nebudu nic víc napovídat, jelikož odkrývání příběhu je opravdu zajímavé, skoro až úžasné. Grafika vypadá trošku retro, ale přitom je na freeware počin velmi kvalitní. Čeká na vás tuna textů, občas vtipných občas potrápí vaše mozkové závity. Přirozeně, že kvalitní adventura potřebuje i předměty a těch najdete také mnoho, ne zase moc, ale prostě tak akorát. Co mě překvapilo, byla délka hraní. Minimálně vám to vezme přes několik hodin. Tedy pokud nepoužijete nějakou nápovědu. Jediné malé, malinkaté mínus bych dal za to, že hra je rozdělena na epizody. Ale aspoň je na co se těšit. Vřele doporučuji.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

PavelH

PavelH | 02.08.16 v 02:32

Super hra.


galerie

The Journey Down: Over the Edge The Journey Down: Over the Edge The Journey Down: Over the Edge The Journey Down: Over the Edge

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce