recenze

The Great Casserole Caper

The Great Casserole Caper

Velikonoce nejsou jenom kuřátka, čokoládoví zajíčci, vajíčka a velký sytý oběd s rodinnými příslušníky. Je to doba problémů s neposedným synovcem a s podivným strojem, kteří brzy zamoří svou přítomností celé okolí. Ale snad by Jeffrey tentokrát místo svých vtípků mohl být i jinak užitečný…
Už je to tak. Malý uličník Jeffrey přijíždí oslavit Velikonoce ke svým příbuzným, kteří ze svého synovečka nejsou právě nadšeni, jelikož ho moc dobře znají.

Letos se nebude pokoušet tento uličník trápit nebohého strýčka a tetičku. Ba právě naopak, bude to právě on, kdo se pokusí napravit zmatek v domě. V adventurách se běžným vchodem dovnitř nechodí, a tak vám nezbývá, než probudit buňky v šedé kůře mozkové, prozkoumat okolní prostředí a nějakým nalezeným a náležitě použitým předmětem si otevřít zadní vchod. Pozor však na nevrlé příbuzné. Nechat se jimi chytit totiž nekončí dobře. Z rozhovorů s dalšími postavami se dozvídáte, co je příčinou onoho dýmu linoucího se z kuchyně. Prozkoumat toto na vlastní pěst končí udušením. Takže vše musíte vyřešit způsobem již zmíněným.

Zkoumáním, sbíráním a myšlením k vítězství v této adventuře...

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Kacirek_Donald | 26.06.08 v 23:04

vojtanis: ze skleněných dveří za domem strhni ten papír s křížkem a přilep ho na ty dveře kousek vedle. Následně z oněch skleněných dveří vyběhne strýček. Musíš před ním utíkat a schováš se před ním do nyní otevřených prosklených dveří vedoucích do domu (dáš "použít" dveře) :)

vojtanis | 26.06.08 v 16:41

mam klacek, nejakou cihlu a kitku, nevite nekdo ak se dostat do toho baráku?


galerie

The Great Casserole Caper The Great Casserole Caper The Great Casserole Caper The Great Casserole Caper

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce