recenze

The Draft Drifter Who Dashed Doctor Dunno

The Draft Drifter Who Dashed Doctor Dunno

Na první pohled úplně obyčejný náctiletý jinoch, který nemá ani ponětí o tom, co je to život. To je ovšem mylné tvrzení, neboť agent Roger má za sebou už mnoho nebezpečných akcí v rámci tajné služby. Tentokrát se ocitá v oblasti Karibiku, aby našel uneseného muže.

Doktor Dunno je kapacita v oblasti archeologie, ale proč někomu stojí za tu námahu, aby ho unesl? Možná se to během této adventury dovíte.

Po úvodní povědomé scénce se ocitáte na prosluněném ostrově s palmou, písečným hradem a rybářským prutem. Jakákoli kratochvíle vám není souzena a místo relaxace budete hloubat nad tím, jak splnit svůj úkol. Jako v každé adventuře sbíráte nespočet předmětů, jež se vyplatí vždy prozkoumat a i používat na věci jiné, ať už se jejich vzájemná kombinace jeví jakkoli zvláštně. K odkrývání a řešení všemožných problémů vám pomáhá bedlivé zkoumání dostupných lokací, které jsou občas na první pohled schované. Ušetřeni nebudete ani dialogů s dalšími postavami a také několika vtipných okamžiků.

Navíc hra oplývá grafikou ze zlaté éry tohoto žánru, a tak není co řešit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

The Draft Drifter Who Dashed Doctor Dunno The Draft Drifter Who Dashed Doctor Dunno The Draft Drifter Who Dashed Doctor Dunno

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce