recenze

The Big Bad Wolf and The Three Little Pigs

The Big Bad Wolf and The Three Little Pigs

O pohádkovém vlkovi panuje jistá představa, že je velký, zlý a nestydatě jí všemožné živé osoby i zvířata. Tentokrát má na své jídelním lístku oběd o třech chodech. Jak ale dostat tři malá prasátka do žaludku? Inu, bez zapojení mozkových závitů to nejspíš nepůjde.
Zapomeňte na pohádkové postupy, které našeho vlka dovedli leda tak do pěkně horkých nesnází a k potupě. Tentokrát se do domečku foukat nebude.

Je nový den, slunce svítí, čas oběda se blíží a vlček má hlad. Rozhodne se tedy vzít brokovnici a jít do sousedního obydlí, kde žijí tři čuníci. Na verandě povalující se liška však představuje konkurenci a tím se rozjíždí obvyklý řetězec hádanek, které musíte vyřešit, než dojdete vytčeného cíle. Jednotlivé lokace obsahují jisté předměty, které se doporučují vzít, vzájemně kombinovat a používat s dalšími aktivními věcmi. Ne vždy budete tušit co právě dělat, ale právě toto je jedno z „kouzel“ adventur. K těm také neoddělitelně patří konverzace s dalšími postavami. Ty mají mnohdy užitečné informace a někdy jsou ochotny vám i pomoct.

Jestliže právě tomuto žánru neholdujete, není tento titul tím správným adeptem na seznámení. Situacím, kdy budete bez nápadu bloudit po stále stejných místech, se nevyhnete. Avšak hráči na adventurách odkojení, jistě neodolají.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

The Big Bad Wolf and The Three Little Pigs The Big Bad Wolf and The Three Little Pigs The Big Bad Wolf and The Three Little Pigs