recenze

That Night Before Act 3

That Night Before Act 3

A jde do tuhého, získat dědictví nebude tak snadné, jak se možná zdálo a bude skutečně jen na vás, jak moc dokážete využít svůj důvtip při řešení problémů. Autoři se také vytáhli a dohrání už nebude záležitost několika desítek minut. Tak vzhůru do toho!
Řekl bych, že tento díl je oproti předchůdcům (první a druhý díl) v mnoha věcech průlomový. Nabízí totiž mnohem delší hrací dobu, obtížnější plnění úkolů a hlavně i větší zábavu. Vše ale pěkně po pořádku

Na konci minulého dílu jsme zjistili, že vaše přítelkyně má prohnanou dvojnici, která vás připravila o paměť a následně své hodné dvojče uvěznila. Vše kvůli dědictví, které vám, Royu Haliwayovi, odkázal váš zesnulý příbuzný. Brittney, jak zní jméno prohnaného dvojčete vaši milé, je skutečně schopná udělat prakticky vše, aby se k vysněným penězům dostala a vy jí v tom musí zabránit, stejně jako nesmíte zapomenout na záchranu vaší milé Natashy.

Pokud jste o minulé díly nezavadili, právě jsem vám prozradil klíčové události, které ale pozvolna putují do finiše. Doporučuji proto vyzkoušet předchozí díly a rozhodně nedoporučuji začínat tímto, jinak budete nemilosrdně připraveni o několik situací, které vám neumožní pochopit příběh opravdu do hloubky. Co se týče náplně, pak je to skutečně tak, jak jsem zmínil o několik řádků výše. Hra je delší, zábavnější, ale také obtížnější. Nemusíte se ale bát, že by dohrání bylo nadlidským úkolem. To rozhodně ne, ale už to není tak pohodové, jako v případě minulých dílů. Co se týče problému s ukládáním, ani zde nebyl vyřešen. Řekl bych, že se jedná spíše o problém slabší optimalizace pro operační systém a je dost možné, že vám poběží vše bez problému.

Celkově je That Night Before Act 3 velmi dobrou volbou, která je pro fanoušky žánru a hlavně této série jako stvořená a nabídne vám skutečně velmi zajímavý zážitek, který vyvrcholí už zítra, kdy vám přineseme už poslední díl!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

Janička1

Janička1 | 07.01.15 v 09:27

supr když to má děj


galerie

That Night Before Act 3 That Night Before Act 3 That Night Before Act 3 That Night Before Act 3 That Night Before Act 3