recenze

That Night Before Act 2

That Night Before Act 2

Slíbené druhé pokračování je konečně tady. I když je ještě kratší a jednoduší, než předchůdce, prozradí vám velmi důležité indicie, které se vám budou hodit v dalších dílech, kde pak celé vaše snažení vyvrcholí.
V první časti jsme se dozvěděli, že věci nebyly takové, jaké se zdály a nutno říci, že zde, i když je titul tak krátký, že ho dohrajete v nejhorším případě za hodinu, se příběh ještě mnohonásobně rozvine a vy budete mít hned mnohonásobně více práce. O co jde, samozřejmě neprozradím, protože vám nechci kazit herní prožitek.

Druhé pokračování je prostě takový menší předkrm, který vám po dohrání dovolí vychutnat kvalitní třetí a ještě lepší čtvrtý díl opravdu na maximum. Na úplném počátku se ocitáte ve vězení a vaším úkolem je samozřejmě se z něj dostat. Musím vám říci, že tato disciplína (útěk z vězení), patří v adventurách mezi mé nejoblíbenější, a to už od dob legendárních Monkey Island 2. Co mě ale oproti předchůdci překvapilo – druhý díl obsahuje v sobě zajímavé puzzle, bez jejichž správného složení se dál prostě nedostanete. Jejich náročnost není naštěstí nějak složitá, řešení máte skoro vždy před nosem. Můžete také zkoušet všechny možnosti s tím, že to prostě jednou musí vyjít! ;) Co mě ale naopak nepotěšilo, byly známé problémy s ukládáním pozice. Naštěstí titul skutečně není tak rozsáhlý, a tak tento nedostatek můžeme opět pohodlně překousnout.

Konec vám pak skutečně až nečekaně zamíchá s příběhem a výsledek dává tušit, že pokračování bude ještě napínavé. Bude-li tomu skutečně tak, to se dozvíme za několik dní. Do té doby vám přejme opět příjemnou zábavu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

That Night Before Act 2 That Night Before Act 2 That Night Before Act 2 That Night Before Act 2 That Night Before Act 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce