recenze

Take A Break

Take A Break

Máte chuť na pořádnou point’n’click adventuru? Take A Break vás staví do kůže vychytralého úředníka, který se snaží zbavit svých pracovních povinností. Pomůžete mu s tímto zdánlivě lehkým úkolem?
Kdo z vás se alespoň jednou za život nepokusil ulít ze školních či pracovních povinností? Předpokládám, že všichni :o). O stejnou věc se snaží i hlavní hrdina dnešní adventury, která nese název Take A Break a připlula k nám až z dalekého Pyrenejského poloostrova. V kůži obyčejného, bezvýznamného úředníka se budeme snažit uniknout ze spárů obří korporace, a jak už z názvu vyplývá, nakonec si užít zaslouženého odpočinku. Ještě před tím na nás ale čeká pár ručně malovaných lokací a několik vět, prohozených se svými spolupracovníky.

Až na jeden vážnější nedostatek, kterým je absence hudby, dopadlo technické zpracování na výbornou. Gameska nabízí kolem desítky pěkně vykreslených lokací, několik povedených zvuků a celkově příjemnou atmosféru. Take A Break je zkrátka horkým adeptem na jeden z horkých letních večerů.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =


galerie

Take A Break Take A Break Take A Break