recenze

Sydney Treads the Catwalk

Sydney Treads the Catwalk

Další skvělá adventurka pro milovníky oldschoolových kousků tohoto klasického žánru. Druhý díl příhod sympatického bezdomovce, který touží být člověkem z vyšších vrstev společnosti a mít lepší život…
Pokud pozorně sledujete žánr freewarových adventur, jistě si vzpomenete na titul vývojáře říkajícího si iSTVAN, který své dílko nazval jednoduše Sydney Finds Employment. Sydney v prvním dílu zaměstnání skutečně našel a stal se hvězdou televizní show. Nyní mu však díky nízké sledovanosti vážně hrozí vyhazov a vy mu musíte pomoci.

Sydney Treads the Catwalk je ovládáním úplně klasická 2D adventura, jež jen kopíruje dávno zaběhnuté standardy žánru. Vyniká solidní dějovou linií podpořenou mnoha humornými scénkami. Škoda jen slabšího grafického rozlišení, jinak jsou lokace nakresleny nápaditě. Nechybí ani ozvučení vhodně dokreslující atmosféru. Přinášíme vám tak povedený adventurní kousek. Jistě udělá všem příznivcům žánru ohromnou radost a přinutí je zase strávit nějaký ten čas u svého počítače. Pomůžete znovu Sydneymu?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 13.07.16 v 15:10

tak ten chlapík vypadá jako ten z jedné hry se zlatem

jgtj | 22.02.08 v 16:34

hhi hi


galerie

Sydney Treads the Catwalk Sydney Treads the Catwalk Sydney Treads the Catwalk

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce