recenze

Star Trek Newton: Part One - Anomaly

Star Trek Newton: Part One - Anomaly

Dnešní adventura čerpá z tradice Star Treku. Slavná vesmírná loď, která bloudí vesmírem miliony světelných let od nejbližšího odpočívadla, je zmítána technickými i jinými problémy. Na hádanky všeho druhu je tu náš hlavní hrdina. Co všechno ho potká při cestě na šesté podlaží?
Co byste nepomohli? Stačí jen najít řešení puzzlů a mít tu správnou věc v inventáři.

Jakožto jeden ze členů posádky máte svůj vlastní pokoj, postel, a dokonce i uniformu (takovou tu šedou ošklivou). Ale proč se zdržovat v pokoji, když můžete prozkoumávat palubu vesmírné lodi. Zaseknutý výtah, nebo vyšší důstojník v hlubokém komatu. Co víc si hráč adventur může přát? My všichni adventurami posedlí se pečlivě koukneme po všech lokacích, sebereme co kde můžeme a prohodíme pár kamarádských slov se všemi, kteří o to stojí. Hádanky zde se řeší poměrně rychle, nejsou nijak zvlášť obtížné a z hlediska akcí je tu klasická triáda chůze, prozkoumat, použít. Tedy nic, co by mohlo působit větší komplikace. Ne snad, že byste hru dokončili za pět minut, ale bezesné noci zde také nestrávíte.

Radová a běžná adventura, která o něco více potěší skalní fanoušky Star Treku, či někoho, kdo má rád jejich typické adventury. V podsatatě tu ale není nic nového.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Star Trek Newton: Part One - Anomaly Star Trek Newton: Part One - Anomaly Star Trek Newton: Part One - Anomaly

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce