recenze

Stan Ames,Private Eye-Episode1-Murder Incorporated

Stan Ames,Private Eye-Episode1-Murder Incorporated

Biologický experiment, při němž se nejenom ztrácejí pracovníci ústavu, ale začínají i za nevysvětlených okolností umírat, by jistě nedostal dotace na další fungování. Prokázat jeho nekalost a společenské nebezpečí, které hrozí, musíte právě teď.
V roli schopného detektiva se musíte nejprve vydat do tohoto podivného institutu a začít s pátráním na vlastní pěst.

Po zahřívacím kole ve vaší kanceláři, kde zjistíte, že se skutečně jedná o adventuru, jste vržení do víru překvapivých odhalení, nevyřešených otázek a hádanek. A aby toho nebylo dost, mrtvých lidí potkáváte více, než těch vzduch ještě dýchajících. Brutalita, krev a úzkostná atmosféra, příhodně doplněna ponurou hudbou, vytváří příjemně mrazivé prostředí. Abyste přišli věcem na kloub, budete muset bedlivě zkoumat přístupné místnosti, ty nepřístupné nějakým způsobem otevřít a předměty k jejich otevření někde sebrat, nebo MacGyverovských stylem vytvořit. Protože se vaše snažení někomu evidentně nelíbí, je dobré si sem tam hru uložit, abyste v případě špatného, či pomalého kroku a následného zatčení, opakovali co nejmenší úsek hry.

Velmi povedený kousek, který potěší každého zapáleného hráče adventur. Tak by se dal shrnout jednoduše tento titul.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Stan Ames,Private Eye-Episode1-Murder Incorporated Stan Ames,Private Eye-Episode1-Murder Incorporated Stan Ames,Private Eye-Episode1-Murder Incorporated Stan Ames,Private Eye-Episode1-Murder Incorporated

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce