recenze

Spirit of Wandering

Spirit of Wandering

V jednom nejmenovaném filmu se říká: Love never dies. Pojďte se podívat na hříčku, která je obrazem tohoto motta, čtěte zajímavý příběh a přitom objevujte jeho další a další tajemství. Podívejte se , jak těžký, ale také jak lahodný může být život piráta. Potěšte se jeho poklady a pronikejte do koutů téhle nádherné adventury.
Na začátku hry se nenechejte zmát přílišným textem, to je jenom začátek. A aby byla hra věrohodná, je zde i textový úvod, příběh, jenž chytí za srdce každou romntickou duši. Pak už můžete začít putovat po drsném světě piráta a plnit úkoly, jež vám hra nabízí. Před každým levelem je kousíček textu, který si můžete, ale i nemusíte přečíst. Pak si zvolíte jednu z variant označenou na mapě. Zavítáte tak například do kajuty kapitána, kde se po vás chce, abyste hledali sérii předmětů. Jakmile ji naleznete, je v pokoji ještě pár z nich důkladně skryto před vašima očima. Proto zde máte obrovskou kouli, jíž stačí vzít. Pokud s ebudete blížit k předmětu, koule se rozzáří více a jakmile jste už už u předmětu, koule se rozhoří a vy jste našli jeen z hledaných předmětů. Na konci serie získáváte peníze. Po určitém počtu získaných levelů se ocitnete v pokladnici, kde si můžete vzít, co jen chcete. Buďte rychlí. Jako byste kradli. Berte všechno zlato. Jakmile uplyne časový limit, přecházíte do dalšího levelu. Hra je vybavena stylovou grafikou, na jakou nejsme dosud ještě zcela zvyklí u free her. Ozvučená. Má svou vlastní hudbu a působí velice věrohodně. Jakmile si začnete hrát, budete chtít vědět, co je na konci.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 14.02.17 v 18:14

dobrá hra už jsem jí hrála

MarieH

MarieH | 26.07.16 v 09:14

Vypadá to zajímavě.

jurcatko

jurcatko | 15.03.15 v 10:48

tahle mě nechytla

Tom | 26.07.09 v 22:09

Ahoj, nikde jsem nenašel kontakt na kohokoli, kdo provozuje tuto site : už druhý den se marně snažím zaregistrovat. Mail s potvrzením mailové adresy ke mně nikdy nedorazil. Dnes ani nelze stahovat po 21:00 tak nevím. :-(

Dr_Bilo | 26.07.09 v 21:51

Tak jsem to vydržel hrát asi 20 minut, co je na tom pixel huntingu tak zábavného?

marian2001 | 17.07.09 v 15:40

Hladáš predmety. Kde tu potrebuješ logiku? Jasná adventúra.

kriskros | 08.07.09 v 14:07

je fakt dobrá,víc puclíků by nebylo?

sielle | 08.07.09 v 12:22

Souhlasím, je to dobrá hra, ale zařadila bych spíš do logických.

Arctor | 07.07.09 v 18:13

No...já bych tuto gamesu zařadil spíš mezi logické hry, než mezi adventury?!? ;-)


galerie

Spirit of Wandering Spirit of Wandering Spirit of Wandering Spirit of Wandering Spirit of Wandering

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce