recenze

Speculum Mortis

Speculum Mortis

Vše to začalo podivným setkáním.... Dostali jste se až k ještě podivnějšímu domu, ze kterého není klasickou cestou návratu. A tak se musíte vydat na průzkum, který rozhodně nebude procházkou růžovou zahradou. Ostatně, hra je hororového ražení.
Příběh je vám nastíněn již v úvodu, kdy je k dispozici sled několika událostí. Jakmile se ocitnete před domem, přebíráte ovládání a vydáte se na průzkum. Bohužel příliš mnoho možností nemáte a tak jediná přímá cesta vede do podivné místnosti s piánem a podivnosti pokračují..... Tak přesně v tomhle duchu se nese dnešní Speculum Mortis. Nepochybuji o tom, že ho dohrajete celkem rychle. Vše je totiž hodně lineární a herních místností je zde zanedbatelné množství. Jestli vám něco připomíná například 5 Days A Stranger, máte pravdu. Autor přiznal, že je velký fanda her s Trilbym v hlavní roli. Až na délku se tedy jedná o výbornou gamesku, kterou bych rád doporučil.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

errorcode4444 | 07.02.09 v 22:24

Je to vymakaná perfektná hra. Určite môžem len chváliť, takých adventúr sa málo nájde...

Eva | 30.05.08 v 20:22

Nemuzu prijit na to, co mam delat dal kdyz jsem v pokoji s klavirem ... nejde mi proste nic ... jen jit zpatky .. tot vse .. zadny jiny moznosti jsem nenasla .. nevite nekdo?

pinhead | 13.01.08 v 12:12

http://www.geocities.com/happogames/walkthru.html

qwassi | 07.12.07 v 16:13

tak tuhle hru už pár dní zkoumám a nenůžu přijít na to co se tam má hneh na začátku udělat....???


galerie

Speculum Mortis Speculum Mortis Speculum Mortis

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce