recenze

Space Quest: Vohaul Strikes Back

Space Quest: Vohaul Strikes Back

Opravdová lahůdka pro fanoušky adventur! Roger Wilco, kosmický „domovník“ a hlavní hrdina slavné série Space Quest, se vrací v novém dobrodružství. Spousta hádanek, dialogů, vtipných hlášek a humoru nemůže chybět. A zpracována na velmi vysoké úrovni.
Pokud jde o příběh, pohybujete se kdesi v návaznosti na předchozí epizody, ale současně se otvírá také dobrodružství nové. Pro lepší pochopení bude lepší nepřeskakovat úvod a nechat se do tohoto světa pěkně vtáhnout. Navíc já vám o ději neřeknu nic, jelikož TEN je základem povedené adventury, takže…

Po hlavním vstupu do hry je to krása na pohled. Vymazlená kreslená grafika určitě překvapila. A vlastně celé zpracování hry vypadá jako pokus o nějaký komerční titul.
Náplň je taková, jaká se na adventuru sluší a patří a jakou máme rádi. Chodíte z lokace do lokace, v tomto případě se pohybujete po planetě, podzemních chodbách nebo písečné pláži umístěné v ledové pustině, plníte kapsy inventáře předměty a s jejich pomocí řešíte hádanky. A i na (nejspíš neoblíbené) zákysy dojde. Inu, toť náš úděl.
Frustrující momenty z toho, že v nadcházejících hodině budu zkoušet metodu „všechno na všechno“ a stejně to asi k ničemu nebude, oddaluje pořádná dávka humoru a vtípků. Mám na mysli především různé hlášky během rozhovorů, o čemž se přesvědčíte takřka okamžitě po startu hry.

Parádně vyhlížející a udělaná adventura. Do mínusu bych si rýpnul možná za trochu delší přechody z místa na místo. Některá místa jsou zbytečně rozplizlá přes několik obrazovek a tím lehce nepřehledná (kupříkladu jeskynní komplex).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 25.08.16 v 18:30

tak jo hurá do toho

Iveta111

Iveta111 | 14.08.16 v 00:23

krásná hra.


galerie

Space Quest: Vohaul Strikes Back Space Quest: Vohaul Strikes Back Space Quest: Vohaul Strikes Back Space Quest: Vohaul Strikes Back Space Quest: Vohaul Strikes Back Space Quest: Vohaul Strikes Back

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce