recenze

Soviet Unterzögersdorf

Soviet Unterzögersdorf

Ať už je váš pohled na minulý režim jakýkoli, milovníci adventur by tento lehce humorný a lehce nostalgický kousek s krkolomným názvem, byť v jazyce našich (prozměnu západních) sousedů, neměli minout. Jen musíte být jazykově znalejší než autor recenze.
Hradby komunismu sice padly před více než deseti lety, přesto je tady někde malá, zato pořádně hrdá kolonie soudruhů, která se svých vidin v lepší zítřky a zelenější trávu nevzdává... Ovšem vnějším vlivům se nelze bránit věčně, a tak vyvstává řada poměrně kuriózních problémů. Opravdu kypré podhoubí pro lehce šílenou freeware adventurku.

Vše podstatné probíhá klasickým point & click stylem v jízlivě humorném duchu. Již z okolních screenů vás zřejmě zaujmou pěkná 2D pozadí a naopak zcela podprůměrně zpracované postavy, které se hýbou a gestikulují opravdu velmi toporně, ale na druhou stranu je jasně zřetelné, že tuto herní složku nikdo ani nebral moc vážně.

Co dodat? Máte-li rádi filmy ála Good Bye, Lenin!, nebojíte se lehounce ošemetného tématu a jste dostatečně vyzbrojeni jazykem našich západních sousedů, koukejte si toto zajímavé dílko od Monochromu stáhnout. A pokud jsem vás náhodou nepřesvědčil, můžete sáhnout například po posledním díle rozsáhlé Martyho série Život není krásný, která se na svět dívá ještě mnohem kontroverzněji. :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

q | 04.08.07 v 13:58

a


galerie

Soviet Unterzögersdorf Soviet Unterzögersdorf Soviet Unterzögersdorf Soviet Unterzögersdorf

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce