recenze

Sofia's Debt

Sofia's Debt

Rodina Any skrývá děsivé tajemství. Její babička i matka spáchaly po narození svého dítěte sebevraždu, obě prý trpěly vzácnou formou schizofrenie. Nyní je i Ana těhotná a nastává čas, abyste se dozvěděli, zda i ona ponese břímě rodinného prokletí
Ana každým dnem očekává příchod svého dítěte na svět, ale místo radosti, kterou by měla nastávající matka cítit, na Anu doléhá smutek. Smutek a strach z něčeho neznámého a nevyhnutelného, co má v blízké době přijít. K radosti ji nepřidává ani skutečnost, že její babička Sofie i její matka spáchaly po narození svého potomka sebevraždu, prý kvůli vzácné formě schizofrenie, kterou obě trpěly. Nyní má Ana strach. Dokáže se postavit rodinnému prokletí, které její rodinu stíhá již padesát let? Dokáže splatit Sofiin dluh?

To se dozvíte jen a pouze za předpokladu, že si zahrajete dnešní skvěle vypadající miniadventurku z dílny nezávislého vývojáře jménem Santiago de Matos Lima. Z renderovaných 3D objektů přecházejí oči, gradující hudba mrazí v zádech a obrazy Salvadora Dallího visící na zdech pokoje jen umocňují celkový rozklad Aniny osobnosti.

Složitost logických hádanek není vysoká a autor dává spíše prostor napínavému příběhu, který si ale bez pokročilejší znalosti angličtiny příliš nevychutnáte. Pokud však znalostí tohoto jazyka disponujete, čeká vás dvacet minut příjemného mrazení v zádech, navíc zabaleného do nevídaně hezkého kabátku.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =

milena | 17.10.06 v 09:41

výborný souhlasim jen mě zcela porazila ta dýlka:((

Aillee | 03.08.06 v 19:58

Je to uplne perfektni :-) , akorat je to mooooooooooc kratky... :-/


galerie

Sofia's Debt Sofia's Debt

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce