recenze

Silent Knight: Chapter 2

Silent Knight: Chapter 2

Poté co jste úspěšně utekli z bedlivě střeženého vězení, se s trochou smůly ocitáte opět před tím samým králem, jenž vás do něj poslal. A nebýt přítomnosti muže v černém, pěkně rychle byste šli zpátky nebo možná hůř. Za těchto okolností jen musíte najít a zabít nebezpečného draka a zjistit, jaký neblahý osud potkal trochu nevzhlednou tamní princeznu. Prostě samé jednoduché úkoly :-).
Odměnou vám bude dán život svobodného občana, tedy v případě, že zůstanete naživu a splníte všechny úkoly.

Bohužel se království zmítá ve velkých finančních potížích, a tak vám s přípravami na vaši cestu nikdo nepomůže. Začínáte takříkajíc s prázdnýma rukama a vše je tedy jen na vás a vašem mozku. Od minulého dílu se změnilo jen to, že tentokrát disponujete mapou s mnoha místy k navštívení, kde se setkáte i s několika postavami. Vzájemnou interakcí s nimi zjišťujete jejich trápení nebo požadavky, které budete muset splnit. Samozřejmostí je inventář plný předmětů, jenž vás při správném použití posunou dále. Nechybí ani humorná stránka, na niž jsme si zvykli už v první epizodě.

Všechno pozitivní bylo zachováno a přeneseno sem. Hádanky se mi zdají o něco těžší a délka hry jako takové také vzrostla. Vadou na kráse je někdy nesmyslný pohyb hrdiny. I tak se ale jedná o velmi povedené pokračování.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

NADĚJE

NADĚJE | 23.01.15 v 08:49

Ve vězení příjemně není, ale venku vše se změní :)

MissM | 29.11.07 v 00:27

Ahoj, jsem v pekle, nevíte někdo prosím jak mám složit tu hudbu? už mám jinak všechno hotový...

hcv | 14.10.07 v 20:46

ffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj


galerie

Silent Knight: Chapter 2 Silent Knight: Chapter 2 Silent Knight: Chapter 2