recenze

Silent Knight - Chapter 1

Silent Knight - Chapter 1

Žil, byl jeden král. A ten král měl dceru. Těžko říct po kom byla tak ošklivá, ale hloupost rozhodně zdědila po svém otci. Vtípky na princeznu se však trestají smrtí, a proto se dá mluvit o smůle, když chytí právě vás. Jelikož čekatelů na gilotinu je mnoho, jste posláni do vězení, abyste neutekli, než na vás přijde řada.
Toto je poslední šance, jak se vyhnout nepěknému konci vaší osoby. Utéct z vězení. Otázkou je ale, jak.

Jedná se o další adventuru, ve které budete řešit jeden problém za druhým a vaše mozkové závity dostanou vydechnout jen v okamžiku, kdy se smějete humorným dialogům, kresleným fórkům anebo vzezření svého hrdiny, jenž jako model také nevypadá. Abyste se dostali dále, potažmo v bedně opustili vězení, musíte sbírat množství předmětů, zkoumat je a vzpomínat, přemýšlet či meditovat nad tím, jak by vám mohl pomoci. Buďto přímo nebo v kombinaci s nějakým dalším. Hádanky prostoupené celou hrou jsou přiměřené obtížnosti, a tak je možné se vyhnout nepopulárním dlouhodobým „zákysům“ na jednom místě a v přiměřeném čase titul dokončit.

Velká dávka vtipu a zábavy spolu s hratelnou obtížností tvoří opravdu zajímavé dílko, jež by žádný příznivec adventur neměl přehlédnout.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Kacirek_Donald | 24.11.07 v 19:46

Maja: v cele najdeš knihu a sponku.Promluv se strážným a popřípadě se zeleným mutantem z okna. Knihu si několikrát za sebou prohlédni, čímž si ji přečteš a dozvíš se, že máš právo jít na toaletu. Promluv se strážným, který tě pustí. Na toaletě vem, toaletní papír, dej ho do mísy a spláchni......stačí :-)?

Maja | 24.11.07 v 15:13

Neviem ani z tej cely vyjst :(


galerie

Silent Knight - Chapter 1 Silent Knight - Chapter 1 Silent Knight - Chapter 1