recenze

SCP – Containment Breach

SCP – Containment Breach

SCP Foundation je jedna z mnoha podivných a hlavně tajných laboratoří, kde se provádějí pokusy a odehrávají se hororová dobrodružství. Takže je čas nasednout na vlnu strachu a nenechat se zabít.
Vše začíná v momentu, kdy se máte přiblížit k jednomu testovacímu subjektu, to se vám sice povede, ale pak vypukne peklo, kdy jsou všichni kolem vás zbaveni života. SCP – Containment Breach vám vždy vygeneruje kompletně novou mapu, takže se vám nestane, abyste se naučili, co kde je. Hlavně nepřátelé jsou různí a smrtelní. Trik většinou spočívá v tom, že se na ně nedíváte, nebo máte celou dobu jejich přítomnosti zavřené oči (pohybovat se poslepu není vůbec žádná sranda). To je taková lahůdka celé hry – mrkání. Čas od času musíte mrknout, nebo můžete zavřít kukadla dle vlastního uvážení a to překvapivě dodává hře celé grády. Jak už jsem řekl, nepřátel je několik a pro jejich seznámení doporučuji nahlédnout na oficiální stránky hry. Ta je dělána na základě webu, který je absolutně zlatým dolem pro milovníky tajemna a záhad.
Ale zpět ke hře, technická stránky hry není zcela dokonalá. Grafika je fajn a zvukové efekty vás donutí se přebalit, ale jde hlavně o mírné nedodělky, jelikož SCP – Containment Breach ještě nemá stabilní verzi, takže pár textur může chybět, nebo na vás vyskočí bug.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

tet | 13.01.21 v 07:52

text příspěvku


galerie

SCP – Containment Breach SCP – Containment Breach SCP – Containment Breach