recenze

Santa Claus Down

Santa Claus Down

Americký a tlustý dobrák Santa je v pěkném maléru. Teroristická organizace jej drží jako vězně a osvobozen by měl být právě vámi. Realistická zápletka z 21. století čeká na vaše šedé buňky. Nicméně pustit se do křížku s těmito chlapíky, předpokládá vždy připravenou a nabitou zbraň…
Už dlouho v poušti nebylo takto rušno. Pozor však, abyste k úrazu nepřišli také vy.

Vašich úkolů je hned několik. Ten stěžejní ovšem je najít Santu Clause, který byl spatřen na obloze a následně (nejspíš) sestřelen. Kdo za tím stojí? Nejspíš někdo, kdo nemá rád Vánoce a červenou barvu. Vaše mise spočívá především v prozkoumávání lokací a hledání věcí, které by se mohli později hodit, pokud nebudete vědět kudy dál. Ovládání je velice jednoduché. Stačí klikat na jednotlivé objekty a buďto si je na neomezenou dobu přivlastníte, či nikoli. Mnohá místa jsou hlídána teroristy, které je nejlépe odstranit zbraní. Je to přijemné osvěžení od klidného koukání kolem a dumání. Jak se ale blížíte k cíli, počet nepřátel roste a možná se i budete strachovat o zdraví.

Můžete si zvolit různý stupeň obtížnosti, který vám dává na dokončení hry limit. Poprvé je ale asi nejlepší volba ta nejjednodušší. A to také proto, že lokace jsou jen jakési jednotlivé obrazy a průchod mezi nimi působí občas trochu zmatek.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 01.07.17 v 17:58

tak záchrana vánoc je v mých rukách


galerie

Santa Claus Down Santa Claus Down Santa Claus Down