recenze

Sacred Line

Sacred Line

Jeden večer si jako soukromý detektiv odcházíte z kanceláře, abyste si vyjeli do lesa prozkoumat jednu chatu. To, co se stane potom, je pecka.
V hororových adventurách dnešní doby se většinou ocitnete před neznámým zlem. V Sacred Line ho budete hledat, abyste vlastně pochopili, co se to u všech rohatých děje se světem. Jak postupně cestujete „snovým“ prostředím a reálným světem, budete zjišťovat, že zlo má mnoho podob a umí parádní paranormální věcičky. Zaručuji vám, že nervy budete mít napjaté, ale ne ze strachu, ale z toho, co vám hra nabídne jako další. Někdy také musíte začít myslet hlavou, abyste se dostali na některá místa. A tady je kámen úrazu. Hra obsahuje poměrně slušný počet bugů, jinak bych dal hodnocení kolem 90 %, ale kvůli některým věcem, které mě donutily loadovat, prostě nemůžu. Pokud vás žádný brouk nepotká, pak vám přeji zajímavý herní zážitek s vytříbeným audiem.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

Turbokocour

Turbokocour | 11.11.17 v 14:01

dobrá hra

PavelH

PavelH | 02.10.16 v 23:41

Zajímavá hra.

Author of this game | 18.02.13 v 12:03

Thanks for review! There's 1.1 version of this game available on IndieDB, it highly improves everything, includes additional content and fixes all known bugs. I would be thankful If you'll add new version on this site. http://www.indiedb.com/games/sacred-line/downloads


galerie

Sacred Line Sacred Line Sacred Line Sacred Line Sacred Line

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce