recenze

Sabina Jewelry

Sabina Jewelry

Rádi objevujete nové věci? Trávíte svůj čas pátráním po ztracených či zašantročených předmětech, které pro vás znamenají celé jmění. Ceníte si svých věcí víc než všech diamantů a pokladů světa? Pak se jistě velmi rychle vžijete do Sabininy situace, jež si neprozřetelně uklidila nebo pohodila pár věcí neznámo kam. Vašim úkolem je všechny najít.
Postupně prozkoumáte čtyři místnosti, z nichž každá ukrývá jiné harampádí. Mezi ním je poházeno několik cenných věcí vypsaných nahoře na seznamu.
Záleží pouze na vás, jakou taktiku pátrání zvolíte. Lze si samozřejmě nejprve přečíst celý soupis a podle něj pak začít hledat. Někomu by se však mohlo zdát, že se zbytečně zdrží, a tak neztrácí drahocenný čas koukáním do textu, ale čas od času mrkne do seznamu, jestli tam nepatří právě objevená položka.
Také nemůžete nalézt právě poslední předmět z celého výčtu? I zde se jistě setkáte se zákonem schválnosti a konečné položky se ne a ne dopátrat. Snažíte se ze všech sil a očima se doslova vpíjíte do místnosti? Nic naplat, ne každý oplývá dobrými pozorovacími schopnosti.
Hra si jistě získá příznivce díky povedené grafice a příjemné melodii, na druhou stranu nabízí pouze čtyři levely, což je trochu škoda.


stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Sabina Jewelry Sabina Jewelry Sabina Jewelry

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce